EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

VALENTOVIĆ – AUTO SERVIS – Novi Sad

5.00 / 5
Uporedi Štampaj

VALENTOVIĆ – AUTO SERVIS – Novi Sad

Uz dobar auto važno je imati i dobrog servisera. Redovno i pravilno održavanje značajno produžavaju vek trajanja četvorotočkašima. Bilo je da je reč o redovnom godišnjem servisu, malom ili velikom, ili Vam se dogodio kvar, važno je da imate na koga da se oslonite očukujući kvalitetnu i efikasnu uslugu. Upravo to naći ćete u našem servisu.

Pouzdan i siguran servis Renault, Peugeot, Dacia, Citroen i drugih automobila čeka Vas u auto servisu VALENTOVIĆ u Novom Sadu.

   

Savremena oprema, iskusni i vredni majstori, povoljne cene i sve vrste intervencija koje će Vam obezbediti sigurnu i udobnu vožnju.

 • mali servis

 • veliki servis

 • zamena ulja

 • zamena delova

 • popravka svih vrsta kvarova

 

 

Održavanje automobila, zamena delova automobila, zamena motornog ulja i filtera, redovno godišnje održavanje vozila, ugradnja rezervnih auto delova, kompletna dijagnostika vozila, kompjuterska dijagnostika vozila, auto klima servis, punjenje auto klime, skidanje dizni, servis kočnica i amortizera… opseg potreba svakog vlasnika automobila je zaista širok, ali budite sigurni da mi imamo odgovor na svako Vaše pitanje.

 

 

Automobil je vozačima gotovo druga kuća koja zahteva da se o njoj redovno brine. Vozite se bezbedno i udobno gde god da ste krenuli, ali pre toga posetite Auto servis VALENTOVIĆ i uverite se zašto svi redovno dolaze baš kod nas.

 

 • Adresa Stevana Sinđelića 54, Novi Sad
 • Ivana

  Reply
  Rating: 5 / 5
  Prednosti

  Brzo, ekonomično i profesionalno Sve pteporuke

Postavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *