EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Postavljanje elektro instalacija Beograd VLADA SLANCI

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Postavljanje elektro instalacija Beograd VLADA SLANCI

Naša firma uspešno posluje od svog osnivanja. Dokaz za to nam je veliki broj zadovoljnih klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju.

Najpovoljniji smo sa cenama i radimo na teritoriji cele Srbije.

Osnovna delatnost kojom se bavimo je:

 • izvođenje svih vrsta elektroinstalacija

 • postavljanje elektroinstalacija

 • postavljanje podnog grejanja 12 i 24 volti

 • semiranje elektro ormara

 • povezivanje elektro ormara

Od početka svog osnivanja trudimo se da svoj posao obavimo što kvalitetnije kako bi naši klijenti bili zadovoljni. Na osnovu svog rada ostvarili smo veliki ugled kojim možemo da se pohvalimo.

Uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe, izlazimo Vam maksimalno u susret i na taj način realizujemo zahteve svojim stručnim radom. Tu smo i da Vam predložimo i naša rešenja ukoliko Vam je potreban savet ili konsultacija u vezi sa našom delatnošću.

Poštujemo vremenske rokove i dogovore u saradnji s klijentima, zbog čega smo stvorili imidž kvaliteta, a ne kvantiteta obavljenih poslova. Svesni smo da stručno znanje i kompetentnost, konstantna edukacija i primena najsavremenijih metoda u poslovanju najviše utiču na ostvarivanje uspešne saradnje s našim partnerima.

Ističemo se dobrom radnom etikom, korektni smo i poštujemo sve dogovore. Ako Vas interesuje kombinacija kvaliteta i dobre cene obratite nam se sa poverenjem. Otvoreni smo za sve klijente kojima su potrebne naše usluge i trudimo se da im maksimalno izađemo u susret.

Postavljanje elektro instalacija Beograd VLADA SLANCI

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 65 3951 816
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  • Adresa 11215 Slanci
   Srbija

  Postavi komentar