EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Izgradnja bazena Kragujevac GMC

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Izgradnja bazena Kragujevac GMC

„GMC“ doo Kragujevac formirano je 2001. godine. Osnovni moto u našem poslovanju je da samo roba i usluga najboljeg kvaliteta može da zadovolji ukus kupca.

Iz tih razloga nas prodajni i uslužni program uključuje robu najboljih i najiskusnijih zapadnoevropskih proizvođača bazenske opreme i tehnike. To su pre svega nemački „MERANUS“, „Swim-tec“, „MTH“ i „Speck“, a potom „ASTRAL – FLUIDRA“, „Cepex“, „Dapra“, „Renolit“ itd.

Bez obzira na vaša znanja i materijalne mogućnosti, preporučujemo vam da kod opredeljivanja za kupovinu bazena uvažavate savete naših stručnjaka, koji će vam predložiti odabir terena, pripremu podloge, kao i kupovinu i montažu odgovarajuće opreme.


Takođe, naše dosadašnje iskustvo može vam biti od pomoći kako vas postojeći bazen rekonstruisati da zadovolji aktuelne estetske i zdravstvene norme, pre svega po strogim DIN i EU standardima.

Naši bazeni:

Pored prodaje i montaže bazenske opreme i tehnike, nudimo vam izuzetno pouzdanu hemiju za održavanje kvaliteta bazenske vode.

Bazenska oprema:

Ako se odlučite za „G M C“ Kragujevac kao partnera u osmišljavanju i gradnji vašeg bazena za kupanje, odužićemo vam se ugradnjom visokokvalitetne i dugotrajne opreme koja će priuštiti čarobne trenutke i beskrajno uživanje članova porodice i prijatelja u vašem bazenu.

Izgradnja bazena Kragujevac GMC

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 64 935 90 90
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Mlavska 2
      34000 Kragujevac
      Srbija

    Postavi komentar