EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

MOLER JOCA – Molerski radovi – Novi Sad

0 / 5
Uporedi Štampaj

MOLER JOCA – Molerski radovi – Novi Sad

Moler JOCA nudi Vam sve vrste molerskih i gipsanih radova, uz upotrebu najkvalitetnijih materijala domaćih i stranih proizvođača. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i znanju našeg tima, garantujemo vrhunski kvalitet usluge u najkraćem mogućem roku. Pored kompletnog moleraja, izvodimo sve vrste gipsanih radova.

 

Ukoliko je došlo vreme za krečenje Vašeg stana, lokala ili kancelarije, Moler JOCA nudi efikasno i brzo rešenje. Motivisani željom da Vas rešimo glavobolje koju izaziva sama pomisao na nered nakon završenog posla, posebnu pažnju poklanjamo zaštiti nameštaja i poda u prostoru u kome radimo.

 

Moler JOCA nudi Vam sledeće usluge:

  • molersko-farbarski radovi

  • gletovanje

  • dekorativne tehnike

  • tapete

  • spoljne i unutrašnje izolacije

  • spušteni plafoni od rigipsa

  • gipsani radovi

Neposredno po Vašem pozivu, naš stručni tim dolazi na lice mesta i vrši procenu radova potpuno besplatno. Prilikom izvođenja radova koristimo savremenu opremu i najkvalitetnije materijale renomiranih domaćih, kao i stranih proizvođača iz Grčke i Italije. Takođe, nudimo mogućnost upotrebe materijala po Vašoj želji i izboru.

 

Pored standardnih molerskih usluga, kao što su gletovanje i krečenje, posedujemo dugogodišnje iskustvo u radu sa različitim dekorativnim zidnim tehnikama koje će doprineti još ekskluzivnijem izgledu Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Takođe, specijalizovani smo za izvođenje svih vrsta gipsanih radova, kao što su: spušteni plafoni od rigipsa, pregradni zidovi…

 

Sa ciljem da naši klijenti budu srećni i zadovoljni, nastojimo da sve poslove koje nam poverite završimo u dogovorenom roku, uz maksimalan kvalitet usluge i garanciju na sve izvedene radove. Pozovite nas i uverite se u brzinu i kvalitet naše usluge, po više nego pristupačnim cenama.

 

  • Osoba Joca

Postavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *