EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Izrada nameštaja po meri FURNITURE EXCENTER Niš

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Izrada nameštaja po meri FURNITURE EXCENTER Niš

Proizvodni pogoni FURNITURE EXCENTER nalaze se u Nišu i u sklopu njih je odvojeno više segmenata procesa proizvodnje. Naš proces proizvodnje počinje kod Vas na Vašem objektu, stanu, poslovnom prostoru, vikendici. Tu zajedno sa Vama počinjemo da projektujemo i zajedno osmišljavamo budući izgled objekta sa našim nameštajem.

Tek nakon dogovora sa Vama spremni smo da ideje preselimo u naše proizvodne hale i tu, sa posebnom pažnjom, proizvedemo ono sa čime ćete se susretati dugi niz godina. Dugogodišnjim radom i uskom specijalnošću uspeli smo da sagledamo sve probleme koji prate opremanje objekata nameštajem i danas sa puno iskustva ispunjavamo postavljene zadatke. Oprema na kojoj proizvodimo je godinama pribavljana za potrebe proizvodnje nameštaja i prateći tehnologiju danas se možemo pohvaliti i vrlo savremenim mašinama.

Nakon što završimo fazu proizvodnje i nameštaj pripremimo za isporuku sledi transport ka vašem objektu i ugradnja istog. Kada je na izgled sve gotovo i kada ste zadovoljni onim što ste kupili, naš posao i dalje nije gotov. Tu smo za Vas i u periodu garantnog roka i posle toga, da naše proizvode za Vas po potrebi servisiramo. Znamo da se nakon ugradnje necemo viđati ali će Vaša preporuka otvoriti nove stranice u našoj firmi što nam je na kraju cilj.

Reference

 

Za detaljnije informacije kliknite na sliku

Izrada nameštaja po meri FURNITURE EXCENTER Niš

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
+381 64 21 71 732
email : [email protected]

  • Adresa Gabrovački put 54, Niš, Serbia

Postavi komentar