EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Proizvodnja i ugradnja zavesa i roletni VENETIAN FASHION

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Proizvodnja i ugradnja zavesa i roletni

VENETIAN FASHION

Zanatska radnja VENETIAN FASHION“ se već dugi niz godina uspešno bavi proizvodnjom i ugradnjom komponenti za zaštitu od Sunca pogodnih za funkcionalno i estetsko opremanje poslovnih i stambenih objekata.

Na početku se rad bazirao na poizvodnji i ugradnji venecijanera, a danas proizvodni program obuhvata i zavese (zebra, mini zebra, trakaste, rolo), roletne, komarnike, tende, suncobrane, rolo i harmonika vrata.

Pogledajte naše usluge i odlučite se za inovativna i kreativna rešenja za Vaš dom. Nudimo Vam:

 • ZEBRA ROLO ZAVESE;
  (zebra rolo zavese su poznate i kao „dupli rolo“ i „rolo dan i noć“. Ovaj sistem je nastao u Južnoj Koreji i brzo je postao popularan širom sveta, a sada je dostupan i na našem tržištu.)

 • ROLETNE;
  (roletnesu izrađene od najkvalitetnijih materijala i konstruisane su prema najvišim standardima koji Vam garantuju ne samo dugotrajnost, već i funkcionalnost u termo i zvučnoj izolaciji Vašeg doma.)

 • VENECIJANERI;
  (venecijaneri predstavljaju kvalitetnu zaštitu od sunčeve svetlosti i neželjenih pogleda. U ponudi su aluminijumski venecijaneri:– kod kojih lamele mogu biti perforirane (rupičaste) i kod kojih lamele mogu biti standardne – pune lamele.)

 • LASERSKO GRAVIRANJE I SEČENJE;
  (lasersko graviranje i lasersko sečenje se može raditi na radnoj površini od 3000 x 1500mm.
  Maerijal: drvo, guma, klirit, abs ploča, staklo, koža, platno, eva pena, ogledala…)

 • TRAKASTE ZAVESE;
  (trakaste zavese su pristupačan i popularan način za ulepšavanje poslovnog i stambenog prostora. One predstavljaju praktično rešenje za blokiranje spoljašnje svetlosti, obezbeđuju privatnost i doprinose modernom izgledu enterijera.)

 • KOMARNICI;
  (komarnici su idealna zaštita od insekata, koji se postavljaju na otvore prozora i vrata. Mogu biti fiksni ili klizni, jednokrilni, dvokrilni i plise komarnici za vrata.)

 • TENDE;
  (tende služe kao zaštita od sunca, kiše, prejake svetlosti i naravno ulepšavaju Vaš dom, terasu, balkon ili ulaz u stambeni ili poslovni prostor.)

 • ROLO VRATA;
  (rolo vrata su najsigurniji vid zaštite garaža, izloga, lokala ili poslovnih prostora. Izrađena su od plastificiranog aluminijuma i najkvalitetnije italijanske lamele punjene poliuretanom, širine 77mm. Lamele mogu biti sa providnim ili ventilirajućim segmentima što omogućava ulazak vazduha i svetlosti u prostoriju. Pogon moze biti ručni ili električni.)

 • ROLO ZAVESE.
  (rolo zavese imaju široku primenu jer mogu biti zamena za spoljne roletne. U zavisnosti od materijala od kojih se izrađuju, mogu se koristiti za totalno zamračenje, kao i za umanjenje temperature u prostoru, a mogu biti i različite prozračnosti. )

 

Naša osnovna vodilja u poslovanju je kvalitetan proizvod i profesionalan odnos prema radu i klijentima, što za rezultat ima uspešnu saradnju kako sa pojedincima tako i sa velikim brojem institucija i kompanija.

Velika paleta proizvoda, moderan dizajn visoko kvalitetnih materijala italijanskih (“Para”), austrijskih (“Stotan”) i grčkih (“Ideco”) dobavljača i specifična konstrukcijska rešenja omogućavaju da brzo i lako izađemo u susret posebnim zahtevima kupca i dodjemo do odgovarajućeg rešenja za svaki prostor.

   

Lasersko graviranje i sečenje

Lasersko graviranje i lasersko sečenje u firmi „VENETIAN FASHION“ se može raditi na radnoj površini od 3000 x 1500mm.

  

Lasersko graviranje i lasersko sečenje ravnih površina raznih materijala  (drvo, guma, klirit, abs ploča, staklo, koža, platno, eva pena, ogledala…) omogućava izradu poslovnih i personalizovanih poklona.

 • privezaka, magneta, bedževa

 • inventarskih pločica

 • ID pločica

 • natpisnih pločica

 • reklamnih tabli

 • stalaka od klirita

 • stone i zidne dekoracije

  

  

Ukoliko Vas zanima jedinstvena kombinacija dobre cene i kvaliteta obratite nam se s’ poverenjem.

Za više informacija možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila.

POSETITE NAS I GARANTUJEMO VAM KVALITET!

Proizvodnja i ugradnja zavesa i roletni

„VENETIAN FASHION“

+381 12/71-00-865

+381 69/26-62-831

+381 69/ 50-80-300

 

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 - -
 • Adresa Dragino Sokače 1, Babušinac;
  Srbija

Postavi komentar