EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

AGENCIJA KRAGUJSTAN – Kragujevac

0 / 5
Uporedi Štampaj

AGENCIJA KRAGUJSTAN – Kragujevac

Agencija Kragujstan je licencirana i upisana u registar posrednika pod brojem 392 na osnovu zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti izdat od strane Ministarstva za trgovinu, turizam i telekomunikaciju.

Naša agencija nudi usluge posredovanja pri iznajmljivanju stambenih i poslovnih prostora. Na sajtu možete pogledati kompletnu ponudu stanova,kuća, lokala, garažnih prostora.

Nudimo usluge kupovine i prodaje nekretnina na teritoriji Kragujevca uz detaljne provere dokumentacije, saradnju sa katastrom i notarima. Kontaktirajte nas za više detalja.

Usluge

Posredovanje u izdavanju

Agencija Kraguj stan je specijalizovana za poslove posredovanja u izdavanju stambenih i poslovnih prostora. Na našem sajtu možete pogledati kompletnu ponudu stanova i lokala koje možete iznajmiti, a naši agenti će Vam pomoći da napravite najbolji izbor. Pogledajte ponudu za iznajmljivanje!

Briga o nekretninama

Pružamo usluge vlasnicima stambenog prostora koji nekretninu izdaju na korišćenje drugim licima. Mi posredujemo između Vas i korisnika stana, pri čemu će se međusobni odnosi i obaveze strana regulisati međusobnim ugovorom. Naš servis preuzima na sebe zadatak pronalažanje pouzdanih zakupaca, kontrolu stanja …

Pronađite Nekretninu  

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 - -
  • Osoba Dejan Talijan
  • Adresa 27. marta 19, lokal 16, TPC Radnički, Kragujevac

Postavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *