EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Škola norveškog jezika SAGA Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Škola norveškog jezika SAGA Beograd

Škola norveškog jezika SAGA je prva i najstarija škola norveškog jezika koja se nalazi u samom centru Beograda, na Slaviji. Sa radom smo počeli sada već davne 1989. godine, a više od dve decenije kasnije, možemo se pohvaliti sa više hiljada polaznika koji su prošli kroz naše kurseve i uspešno naučili norveški jezik.

Pored dugogodišnjeg iskustva, prednost naše škole je što smo specijalizovani isključivo za skandinavske jezike: norveški i švedski, što garantuje kvalitet nastave na najvišem nivou. Naš tim čine visokokvalifikovani profesori i predavači sa katedre za Skandinavistiku Filološkog fakulteta u Beogradu. Takođe, vrlo često organizujemo gostovanje lektora iz Norveške i Švedske.

Škola norveškog jezika SAGA nudi Vam bogat program kurseva:

 • Švedski jezik

 • Norveški jezik za decu

 • Norveški jezik – nivoi: A1 i A2 (početni), B1 (srednji), B2 (viši), C1 (napredni)

 • Kursevi za farmaceute

 • Pripreme za NP ispit

 • Bergens test

 • Skype časovi

 • Letnja škola norveškog jezika

 • Informacije za bolničare, medicinske sestre, farmaceute, fizioterapeute

Još jedna prednost koju Vam nudimo je upis otvoren tokom čitave godine. Svakog meseca počinje nova grupa, tako da sa učenjem norveškog jezika možete početi praktično u svakom trenutku. Nastava se odvija u malim grupama, što omogućava da polaznici lako prate nastavu i savladaju gradivo na kvalitetan način. U našem radu koristimo udžbenike za strance norveškog univerziteta i uvek se trudimo da posedujemo najnovija izdanja koja se koriste u Norveškoj.

Raspolažemo sa velikim izborom udžbenika i stručne literature, u zavisnosti od profila i vrste zanimanja. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, naši predavači su osmislili i brojne materijale za lakše savladavanje gradiva i vežbanje. Tu je i naša biblioteka sa mnoštvom književnih dela za sve one koji žele da upoznaju norvešku književnost. U cenu kursa uključeni su udžbenici i sav materijal koji se dobija tokom kursa, pripremni i završni ispit, kao i sertifikat.

Škola norveškog jezika SAGA već dugi niz godina organizuje pripreme za NP (Norskprove) ispite, kao i prijave učenika u Norveškoj i sve ostale informacije neophodne za polaganje. Priprema traje mesec i po dana, dva puta nedeljno po dva sata. Kod nas možete pohađati i pripreme za najviši jezički ispit u Norveškoj – Bergenstest za koji priprema traje 4 meseca, dva puta nedeljno po dva sata. Takođe, organizujemo pripreme za intervju za posao, kao i pripreme za farmaceute.

Za sve one koji su sprečeni da pohađaju časove u našoj školi, preporučujemo Skype časove koje već dugi niz godina uspešno održavamo u regionu, a i šire. Skype časovi mogu biti individualni ili u grupi od dvoje, a traju dva puta nedeljno po dva sata. Na kraju svakog nivoa radi se završni ispit i dobija sertifikat nakon uspešno položenog testa. Takođe, već 20 godina organizujemo letnju školu jezika u Norveškoj koja se pohađa nakon našeg B1 nivoa i traje 6 nedelja u Oslu.

Osim kurseva za odrasle, škola SAGA nudi i kurseve norveškog jezika za decu. Kroz igru i nastavu prilagođenu mališanima, deca imaju priliku da se upoznaju sa osnovama norveškog jezika.

 

Saga škola norveškog jezika je poznata po tome što svojim učenicima pomaže oko svih informacija koje su im potrebne u vezi sa Norveškom, Švedskom i Skandinavijom uopšte, uključujući i autorizaciju diploma u norveškom Helsedirektoratu (bivši SAK). Takođe, u organizaciji naše škole održavaju se brojne kulturne i književne večeri.

Tradicija duga 25 godina, fokus na skandinavskim jezicima, visokokvalifikovani predavači, individualni i grupni časovi, mogućnost časova preko skajpa, pomoć prilikom autorizacije diplome, samo su neke od prednosti koje Vam nudimo. Izaberite školu SAGA i naučite norveški jezik na kvalitetan i zanimljiv način.

Škola norveškog jezika SAGA Beograd

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 11 409 30 55; +381 69 220 73 22; 
+381 11 245 12 40
email : [email protected]

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
09:00 - 21:00 09:00 - 21:00 09:00 - 21:00 09:00 - 21:00 09:00 - 21:00 09:00 - 21:00 09:00 - 21:00
 • Adresa Kneginje Zorke 11a, Beograd
  Srbija

Postavi komentar