EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Distribucija pića Beograd GOLD DISTRIBUTION

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Distribucija pića Beograd GOLD DISTRIBUTION

Počeli smo kao mala firma, koja se bavi dostavom pića u Beogradske restorane. Vremenom je Gold Distribution prerastao u veleprodaju i jednog od vodećih distributera pića i prateće opreme za ugostiteljske objekte širom Srbije.

Ponosni smo na činjenicu da naša kompanija ima najveći asortiman domaćih – srpskih vina. Na tom polju ostvarujemo najveći pojedinačni promet sa proizvođačima u Srbiji, uz najbolju ponudu i cenu!

Kao osnovna delatnost kojom se bavimo dugi niz godina, HoReCa poslovanje smo doveli do savršenstva, na naše i zadovoljstvo naših brojnih klijenata. U ponudi imamo preko 3000 artikala, po najpovoljnijim cenama na srpskom tržištu.

Mnogi beogradski hoteli, poznati restorani, kafići, klubovi i mnoga popularna mesta za izlaske, služe pića koja su prošla kroz našu veleprodaju i sistem distribucije.

Ukoliko organizujete proslavu, slavlje, rođendan, venčanje, svadbu ili sličan veseli događaj, nudimo vam mogućnost nabavke pića preko našeg sistema distribucije.

Vršimo dostavu 24 sata dnevno, čak i nedeljom.Dugogodišnjim snabdevanjem restorana, kafića, barova i hotela u Beogradu, vremenom smo izrasli u jednog od najvećih distributera sa najširim asortimanom pića u Srbiji. Kao posebnost, izdvajamo ponudu vina svih domaćih vinarija, na jednom mestu!

Pored HoReCa distribucije, vršimo i dostavu pića za sve vaše proslave, bilo da se radi o žurkama, venčanju, rođendanu ili bilo kom drugom slavlju. Posebna pogodnost za ovu vrstu dostave je što, štedeći vaš budžet, odobravamo povraćaj sve robe koju niste utrošili.

Ovde pogledajte naš ASORTIMAN.

Imamo pravo rešenje za vas, bez obzira da li vam je potrebno redovno snabdevanje vašeg restorana, hotela, kafića, picerije, caffe bara… ili katalog probranih pića za vaše slavlje, svadbu, rođendan… ODOBRAVAMO POVRAT ROBE – Pozovite da se dogovorimo!

Distribucija pića Beograd GOLD DISTRIBUTION

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 64 823 86 40; +381 64 823 86 14;
tel:+381 64 823 86 01
email :
[email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Autoput bb, Veletržnica
      11077 Beograd
      Srbija

    Postavi komentar