EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

RESTORAN KOVAČ

JEDNOM KAFANA – UVEK KAFANA, JEDNOM “KOVAČ” – UVEK “KOVAČ”

5.00 / 5
Uporedi Štampaj

RESTORAN KOVAČ

Na mestu kovačnice, davne 1932. godine na tadašnjem Avalskom drumu, otvorena je danas legendarna kafana Kovač kao uporište putnika i svih ljubitelja dobrog zalogaja. Od tada se u Kovaču mnogo pojelo i popilo, mnoge su priče ispričane, brojne zore dočekane… Smenjivali su se gosti i menjali običaji, ali je pravilo ostalo isto – u Kovač se uvek vraća.

90 godina postojanja kafane, koja sve vreme sa sobom nosi pečat ponosa tradicionalnog i kvalitetnog ugostiteljskog poslovanja. Predivna starinska kuća na ćošku,velike prostrane sale pune zanimljivog dekora,bašta pod lipama koje svojim krošnjama prave rajski hlad u vrele letnje dane, a totalnu romantiku u noćne sate.

 

Tradicionalno pravljanje domaćeg hleba, teletine i jagnjetine ispod sača su sigurno ono čime će Vas ova kuća privući kao kombinacija savremenog i tradicionalnog, a onda Vas čeka još mnogo pravih tradicionalnih specijaliteta ukomponovanih u nove tokove ugostiteljstva. Topli tonovi vrsnih muzičara vraćaju sećanja na ambijente kada su kafane zaista bile mesta potpunog hedonizma, opuštanja i životne radosti.

 

 

 

Kovač“ danas čini tim mladih ljudi sa bogatim iskustvom, dobrim školama i, što je najvažnije, s velikom svešću o kvalitetu domaće tradicije i neizmernoj želji za njenim negovanjem.

VI DOĐITE SVE OSTALO JE NAŠA BRIGA, kažu ukućani restorana Kovač.

  • Slogan JEDNOM KAFANA – UVEK KAFANA, JEDNOM “KOVAČ” – UVEK “KOVAČ”
  • Delatnost Restoran
  • Lokacija Srbija / Beograd

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
15:00 - 23:00 12:00 - 01:00 12:00 - 01:00 12:00 - 01:00 12:00 - 01:00 12:00 - 01:00 12:00 - 23:00
  • Adresa Bulevar Oslobođenja 221, Voždovac , Beograd

Postavi komentar