EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Boje i lakovi – Eko biro d.o.o. Odžaci

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Boje i lakovi – Eko biro d.o.o. Odžaci

Boje i lakovi – Eko biro d.o.o. Odžaci  je osnovan 2009.god.  u Odžacima. Osnovna delatnost preduzeća je prodaja boja, lakova, (disperzione i poludisperzione boje), praškastih materijala, fasada, izolacionih i zaptivnih masa za gradjevinarstvo i auto industriju, univerzalna lepila itd.. Pored toga u ponudi su i vijčane i žičane robe, bravarski materijali itd.

 

Prodavnica boja i lakova Eko biro d.o.o. Odžaci je sa velikim iskustvom i poznavanjem  materijala iz oblasti boja, lakova i ostalih završnih materijala u građevinarstvu.
Vrlo brzo se ispostavilo da je veliko poznavanje materijala osnova za dobru i pozitivnu trgovinu. Veliki izbor materijala, stručni saveti  i  dobra distribucija samo su neki od činilaca uspešnosti ove firme.

Prodavnica boja i lakova Eko biro d.o.o. Odžaci omogućava Vam beskonačan izbor boja za unutrašnje zidove, fasade kao i za drvene i metalne površine u Vašem domu. Takođe kod nas u prodavnici možete naći termo i hidroizolacione materijale. U prodavniciboja i lakova Eko biro d.o.o. Odžaci  nudimo Vam najbolje i najpraktičnije rešenje za svaki Vaš problem koji imate. Naša je  obaveza  da Vam  na svako pitanje uzvratimo adekvatnim i tačnim odgovorom.

 

 

Vodeći smo distributer građevinskog materijala, boja i lakova, pripadajućih materijala i alata, na području Zapadnobačkog okruga.

Opredeljenje za najviši kvalitet proizvoda jedno je od osnovnih načela poslovanja.  Dobro koncipiran  program proizvoda samo je jedna od komparativnih prednosti firme.

Prodavnica boja i lakova Eko biro d.o.o. Odžaci  je mesto gde možete kupiti robu renomiranih domaćih i inostranih proizvođača po najprihvatljivijim cenama.  Za svu robu koju nudimo pored niskih cena obezbedili smo i najpovoljnije uslove plaćanja. U mogućnosti smo da organizujemo prevoz robe do svakog kupca. Posebne pogodnosti nudimo stalnim kupcima i građevinskim preduzetnicima.

 

 

Svi koji su kupovali od nas uverili su se da mogu u svakom trenutku računati na asistenciju i ljubaznost edukovanih prodavaca koji su na raspolaganju svim kupcima. Uspostavljanje uzajamnog poveranja između nas i mušterija osnovni je poslovni moto i filozofija firme.

Za kratko vreme, upornim zalaganjem i ozbiljnim radom, vrlo brzo smo postali lider u trgovini bojama i lakovima. Težimo za stalnim usavršavanjem, praćenjem najnovijih trendova u oblasti građevinarstva, konstantnom povećanju asortimana i obima prodaje i zadržavanju liderske pozicije u oblasti trgovine bojama, lakovima i drugim proizvodima.

 

Otvoreni smo za svaki vid saradnje, stoga Vas očekujemo u našim prodajnim objektima.

Za obavljanje navedenog firma koristi mašine za miksovanje i toniranje boja na vodenoj bazi u više hiljada nijansi: BEKAMENT, HELIOS, HGP, DUGA, ZORKA, VITEX, DEBEER, ER LAC  itd. Naši dobavljači su najbolji proizvođači boja, lakova, premaza, fasada, lepila, kitova, alata, rastvarača… u Srbiji ili iz uvoza, tako da je asortiman ogroman.

 

 

Iz naših organizacionih jedinica u Odžacima, Beogradu, Somboru, Rumi, Apatinu , Karavukovu idr. Vršimo isporuku robe na teritoriji čitave Srbije.

Prodaja se odvija na preko 1000 kvadrata savremeno opremljenog prodajnog prostora i 2000 kvadrata magacinskog prostora.
Proverite zašto su hiljade i hiljade zadovoljnih mušterija, molera, fasadera, autolakirera, hidroizolatera svoje poverenje pružili baš nama.

 

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 13:00 -
  • Adresa Jurija Gagarina 49, Odzaci, Srbija

Postavi komentar