EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Čepovi od plute Beograd MASMAGNUS

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Čepovi od plute Beograd MASMAGNUS

Privredno društvo MASMAGNUS doo osnovano je 1998. godine u Beogradu kao porodična firma, čiji članovi imaju višegodišnje iskustvo u prometu i preradi enoloških materijala i proizvoda od plute.

 

Imamo sopstvenu proizvodnju enološkog bentonita, kao i kapacitete za preradu proizvoda od plute, a takođe smo predstavnici portugalskog proizvođača proizvoda od plute, kompanije PGC s.a., mlade firme koja se svojom inventivnošću, kvalitetom proizvoda i umerenim cenama brzo pozicionirala na tržistu.

 

Naši proizvodi su:

 

Misija MASMAGNUS-a je da stvorimo proizvode i rešenja koji odgovaraju specifičnim potrebama naših klijenata i da razvijemo kooperaciju u zajedničkom interesu.

Naše aktivnosti razvijamo sa socijalnom odgovornošću u celom lancu poslovanja, da osiguramo da svi naši partneri doprinose zdravijoj i sigurnijoj okolini.

 

Naša posvećenost neprestanom unapređenju, kao i brizi da svi oko nas imaju koristi, dovela nas je do razvoja vrlo fleksibilnog i tržišno orijentisanog načina poslovanja, koji nam omogućava da uvek budemo na vrhu i tako na najbolji nacin uslužujemo naše klijente.

 

Posetite našu PRODAVNICU.

Čepovi od plute Beograd MASMAGNUS

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 11 3190 890; +381 11 2692 436;
+381 11 2693 694; +381 65 2693 694
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Džona Kenedija 32,
      11070 Novi Beograd,
      Srbija

    Postavi komentar