EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Hotel ZLATARSKI ZLATNIK

Zlatarski Zlatnik - Vaše mesto za odmor

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Hotel ZLATARSKI ZLATNIK

U jugozapadnoj Srbiji na magistralnom putu Beograd-Bar, smeštena je planina izuzetne lepote – Zlatar. Na njenim nepreglednim zelenim obroncima egzistuju mnogobrojne prirodne i antropegene turističke vrednosti koje su vekovima unazad odolevale ćudima prirode i ljudi.

Medju visokim, eteričnim četinarima, smestio se ’’Zlatnik’’ ljudskom rukom iskovan. Zlatarski Zlatnik Vam pruža izuzetno udoban i kvalitetan smeštaj i ishranu uz visok nivo ljubaznosti i gostoprimstva. Za ljubitelje mirnijeg odmora tu su šumske staze za šetnju i opuštanje, a za one koji vole brži tempo, tereni za planinarenje, staže za adrenalinski biciklizam kao i Zlatarska jezera za splavarenje i rafting.

Zlatarski Zlatnik je smešten na najlepšem delu planine Zlatar. Zlatarski Zlatnik je mesto za odmor i zdravlje, uživanje, sport i rekreaciju, šetnje, inspiraciju, nadahnuće, mesto istinskog kontakta sa netaknutom prirodom…

U neposrednoj blizini nalazi se daleko poznat ’’Specijalni Rezervat Prirode Uvac’’, u čijem sastavu se mogu obići staništa Beloglavog Supa, Zlatarska jezera, delovi Ušačkog pećinskog sistema (najdužeg u Srbiji), kao i neverovatni uklješteni meandri kao prirodna retkost.Uz sve to, mi Vam nudimo raskoš i toplinu naseg ’’doma’’, udobnost i komoditet naših soba, kao i raznovrsnos i kvalitet restorana i kaffe bara.

Sala za sastanke u okviru Zlatarsko Zlatnika

 

Restoran u okviru Zlatarskog Zlatnika

 

Ponuda smeštaja u Zlatarskom Zlatniku:

Zlatarski Zlatnik raspolaže klasičnim dvokrevetnim sobama kao i porodičnim apartmanima u čijem sklopu se nalaze soba sa francuskim ležajem i soba sa dva odvojena ležaja: Porodična soba 2 i Porodična soba 3. Objekat poseduje i novoizgrađeni deo u čijem sastavu se nalaze ekskluzivni apartmani Zlatnik VIP 1 i Zlatnik VIP 2.

Kvalitetu usluge doprinosi i činjenica da je svaki komad nameštaja u sobama, restoranu, kafe baru, kao i ostalim prostorijama ručno izrađen od najfinijih vrsta drveta.

DVOKREVETNA SOBA

SOBA SA FRANCUSKIM LEZAJEM

PORODICNA SOBA 1

PORODICNA SOBA 2

 

PORODICNA SOBA 3

 

APARTMAN „ZLATNIK“

 

Zlatnik VIP 1

Zlatnik VIP 2

NAPOMENA: Klikom na dugme možete preuzeti kompletan cenovnik. PREUZMI CENOVNIK

  • Adresa Babića brdo bb, Zlatar
    31 320 Nova Varoš

Postavi komentar