EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

VILA JELENA – Zlatar

Nacionalna kuća vila„Jelena“

INTIMAN kutak – VAZDUSNA BANJA i leti i zimi  sakrivena na korak od glavnog puta smeštena u prekrasnom ambijentu planine Zlatar na nadmorskoj visini od1200 metara, na udaljenosti 30km od Zlatibora, 62km od Uzica, 260km od Beograda i samo 2km оd Nove Varoši.Oaza MIRA – Iako se nalazimo na korak od glavne saobraćajnice, pobrinuli smo se da Vaš boravak bude miran i spokojan.

 

U samom SRCU planine – na najboljem mestu, vila “Jelena”, pružiće Vam sve blagodeti ove planine. Okružena šumom i proplancima, nedaleko dva jezera (8km), motel odiše atmosferom mira i topline.

Planina Zlatar

Boraveći na ovoj planini (Zlatar), osetićete sve blagodeti koje pruža: tu su mirisne livade i zelenkasta boja obližnjih jezera u kojima se ogledaju omorike i breze.

Specifična ruža vetrova čini, da ovde imamo spoj mediteranske i planinske klime, sa maksimalnim brojem sunčanih dana, i sve to uz blagotvoran vazduh, obogaćen terpentinom i ozonom sa proplancima i bekrajnim vidicima… Lekovito i neponovljivo!

 

Smeštena (Zlatar) je između Lima, Uvca, Mileševke i Bistrice. Najviši vrh Zlatara je Golo brdo 1627m n.v. Morfologija ove planine, njena klima i biljni pokrivač, odnosno autentična priroda, svrstavaju je u red planina sa izuzetnom turističkom vrednošću, na kojoj se mogu razvijati sportsko-rekreativni, izletnički, zdravstveno-lečilišni, lovni i seoski turizam. Zlatar posledmjih godina svoju turističku ponudu upotpunjuje brojnim i raznovrsnim sadržajima, što gostima pruža široke mogućnosti za zadovoljenje njihovih različitih potreba.

Smeštaj

Nacionalna kuća vila „Jelena“raspolaže  sa ukupno 9 soba :

  • cetiri apartmana

  • jednim poluapartmanom

  • dve trokrevetne sobe

  • dve dvokrevetne sobe

  • jednom trokrevetnom sa pomoćnim ležajem.

  • tri depadans kuce

 

Sobe su opremljene sa udobnim nameštajem,  klimom, ventilacijom, telefonskom linijom, TV aparatom sa satelitskim i domaćim programima i mini barom.

Nacionalna kuća vila „Jelena“poseduje i 3 depadans kuce,  koje poseduju 2 odvojene spavace sobe, dnevnu sobu i kupatilo.

 

Vip

Vila “Jelena” raspolaže posebno opremljen VIP salonom sa računarom i projektorom u kojem možete obaviti razgovore sa važnim poslovnim partnerima, organizovati prezentacije za uži krug saradnika.

 

Restoran sa kuhinjom

U okviru Vile nalazi se etno Restoran sa kuhinjom nacionalne kuhinje koji Vam može ponuditi izuzetne specijalitete domace kuhinje. Ljubiteljima dobre hrane na raspolaganju је kuhinja sa tradicionalnim jelima i specijalitetima ovog kraja : paprika u pavlaci, pita od heljde (heljda, retka žitarica koja uspeva na nadmorskoj visini od 1000m), kuvana i pečena jagnjetina, kao i teleće pečenje kao i praseće pečenje na čačanski način. Hrana se obezbedjuje iz sopstvene proizvodnje Vila “Jelena”.

 

 

Restoran sa kuhinjom poseduje i otvorenu baštu u ugodnom prirodnom ambijentu sa fontanom, barom, vinskim podrumom…

VILA JELENA – Zlatar

(+381 648 213 134)

(+381 656 048 120)

(+381 656 100 099)

  • Adresa Brdo Zlatar, 31 320 Nova Varoš
    Srbija

Postavi komentar