EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Cvećara SAN Beograd

Cvećara San – mesto gde stvaramo snove od cveća!

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Cvećara SAN Beograd

Cvećara San može da se pohvali 30 godina dugom tradicijom izrade cvetnih aranžmana od prirodnog i veštačkog cveća za sve prilike. Veliki tim zaposlenih sa iskustvom trudi se da svaki Vaš dan ili specijalni događaj, obogati cvetnim aranžmanima kao iz sna.

 

 

Dugogodišnje iskustvo, cvetni aranžmani modernog i originalnog dizajna, veliki izbor rezanog i saksijskog cveća, profesionalna i kvalitetna usluga, učinili su da Cvećara San Beograd postane jedna od najomiljenijih u gradu.

 

U ponudi cvećare San očekuje Vas širok asortiman cveća za sve prilike:

 

Kada poželite da savršenim buketom cveća izrazite Vaše najdublje emocije, naklonost, prijateljstvo ili poštovanje, cvećara San je prava adresa za Vas. Kombinacijom najkvalitetnijeg cveća, naši kreativni i maštoviti aranžeri, izradiće unikatni cvetni aranžman za svadbu, rođendan, slavu, krštenje… Samo kod nas očekuju Vas cvetni aranžmani u prelepim dekupaž kutijama.

 

Cvećara San nudi sve što je potrebno za Vaše venčanje sa željom da dodatno ulepša jedan od najsrećnijih dana u životu. Bilo da su Vam potrebni cvetni aranžmani za stolove, bidermajer, dekoracija mladenačkog automobila, cvetići za kićenje svatova…, posetite nas i izaberite cveće po Vašoj želji.

 

 

Pored prikladnih buketa za sahrane, kremacije i pomene, u cvećari San Ruzveltova možete pronaći veliki izbor sveća i lampiona. Takođe, za sve porudžbine preko 2.000 dinara postoji mogućnost dostave cveća na Vašu adresu.

 

Cvećara San – mesto gde stvaramo snove od cveća!

Cvećara SAN Beograd

+381 64 187 85 24

  • Slogan Cvećara San – mesto gde stvaramo snove od cveća!
  • Delatnost Cvećara
  • Lokacija Srbija / Beograd

#bidermajer

Опубликовано Cvećara "SAN " Понедельник, 21 января 2019 г.

  • Adresa Ruzveltova 51
    11000 Beograd
    Serbia

Postavi komentar