EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Gapwork Solutions

OSNIVANJE FIRME U INOSTRANSTVU

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Gapwork Solutions – osnivanje firme u inostranstvu 

GAPWORK – ONLINE OSNIVANJE FIRMI.

Naše saradnike čini veliki broj priznatih advokatskih kancelarija, poreskih stručnjaka, prevodilaca i simultanih prevodilaca odnosno sudskih tumača.

Notari i advokati su naši partneri.

Prvih sat vremena savetodavanja je besplatno za Vas. Možete neas kontaktirati lično, putem telefona ili preko Skajpa. Za vas smo dostupni od ponedeljka do petka od 10.00 do 17.00 časova. Možete se koristiti našim servisom za povratni poziv.

Nama se možete obratiti ukoliko su Vam potrebene: kancelarijske usluge, usluge vezane za sedište firme, otvaranje bankovnog računa firme u inostranstvu, Auto lizing, naplata potraživanja, osiguranje od korporativen odgovornosti, poreski stručnjaci i pripravnici.

Osnivanje firmi u inostranstvu je još jedna od naših usluga, koja obuhvata: osnivanje firme u Nemačkoj, osnivanje firme u Engleskoj, Švajcarskoj, kao i kancelarijske i adminstrativne poslove i usluge knjiženja u navedenim zemljama.

Takođe, nudimo i međunarodne usluge pri osnivanju preduzeća u Crnoj Gori, kao i savete za osnivanje firmi i druge usluge za start up firme u inostranstvu.

NAŠE STRUČNO ZNANJE JE VAŠ USPEH!

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 - -
  • Adresa Röntgenstrasse 37, Leonberg, Germany

Postavi komentar