EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Muzički bend AMPLITUDA Novi Sad

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Muzički bend AMPLITUDA Novi Sad

Bend Amplituda je mlad i energičan bend za sve vrste proslava, svadbe, rođendane i klubove koji dolazi iz Novog Sada. Bend broji 6 članova koji su muzički obrazovani i zadovoljavaju sve muzičke žanrove, od pop rok zvuka, preko kvalitetne narodne pesme, pa sve do elektronske muzike.

+381 62 8349 282

 

Priča o Amplituda bendu počinje u Novom Sadu, kada je grupa drugara iz komšiluka odlučila da oformi bend. Energični nastupi i pozitivna enerigija ubrzo su osvojili srca publike, posebno mlađe koja je naš najverniji pratilac.

Clanovi Amplituda benda:

  • Boris Bjekovic – Vokal

  • Dubravka Ćaćić – Vokal

  • Davor Lazić – Gitara

  • Djura Budinski – Klavijature

  • Slobodan Stefanovic – Bas gitara

  • Nemanja Bajin – Bubnjar

Svoj bogati i raznovrsni repertoar, bend Amplituda je stekao na brojnim svirkama u klubovima, diskotekama i gradskim binama po Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini. Na našem repertoaru nalaze se najlepše pop balade, energične rok pesme i popularni hitovi za đuskanje, kao i moderna i kafanska narodna muzika.

Amplituda bend može se pohvaliti i uspešnim nastupima na različitim proslavama, kao što su: svadbe, rođendani, maturske i apsolventske večeri… Pažljivo odabran repertoar i originalna interpretacija pesama, učiniće da Vaša proslava bude nezaboravna za sve goste.

Ako se do sada nismo sreli, nadamo se da ćemo imati priliku da Vas uveseljavamo na nekoj svadbi, rođendanu ili nekom sličnom veselju, gde ćete imati priliku da se uverite u istinitost naših tvrdnji.

Ispunite najlepše događaje u Vašem životu posebnom energijom, pozovite Amplituda bend iz Novog Sada!

Muzički bend AMPLITUDA Novi Sad

+381 62 8349 282

POŠALJITE NAM UPIT

  • Adresa Novi Sad, Srbija

Postavi komentar