EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Dom za stara lica Vila Agacija Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Dom za stara lica Vila Agacija Beograd

Dom za negu starijih lica „Vila Agacija” je profesionalno opremljena ustanova koja poseduje licence i dozvole za rad nadležnih ministarstava.

Objekat se nalazi na adresi Kumodraška 76 v i namenski je uredjen u skladu sa visokim standardima u svojoj oblasti. Objekat raspolaže sa 13 soba, ukupnog kapaciteta 38 ležajeva. U ponudi su dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe, koje su prostrane i svetle, opremljene tako da pružaju pun komfor svojim korisnicima.

 

Kupatila su moderno opremljena i prilagodjena potrebama starijih lica. Kuhinja koja ispunjava HACCP standarde omogućava ishranu prilagodjenu potrebama različitih kategorija korisnika. Korisnicima su na raspolaganju dnevni boravci u kojima se organizuju razne društvene aktivnosti.

Dom za stare Vila Agacija posebnu pažnju posvećuje negovanju dosadašnjih navika i hobija korisnika, razvijanju društvenog života između korisnika, organizovanju izleta i koncerata i izgrađivanju pozitivnog odnosa prema sebi i okolini. Naša misija je poboljšanje fizičkog i psihičkog života korisnika u cilju dugotrajne i plodotvorne saradnje.

Dom za stara lica Vila Agacija Beograd

(+381 61-323 9705)
(+381 61-323 9706)

Postavi komentar