EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

NaDent – Stomatološka ordinacija Dr Nadica Vučić – Niš

0 / 5
Uporedi Štampaj

NaDent – Stomatološka ordinacija Dr Nadica Vučić – Niš

U okviru stomatološke ordinacije dr Nadice Vučić koriste se najsavremenije stomatološke metode i tehnike, te se svakom pacijentu pristupa individualno, vodeći racuna o njegovim željama, potrebama ali i mogućnostima. Od prvog kontakta preko konsultacija, pa do samog tretmana i konačnog oporavka u našoj ordinaciji na prvom mestu je uvek pacijent.

Naša želja je da pacijent zajedno sa timom učestvuje u izboru optimalnog rešenja. Najčešće u zavisnosti od situacije u ustima nudimo nekoliko opcija, pa se u dogovoru sa pacijentom opredeljujemo za najbolju.

Visok kvalitet stomatološke usluge

Lep i prirodan osmeh sa pravilno postavljenim zubima nije poseban luksuz ili nedostižna želja, već opšte prihvaćen standard. Novi trendovi, privatni i poslovni razlozi teraju nas da težimo savršenstvu. Stomatološki tim pod vođstvom dr Nadice Vučić svojim stručnim pristupom uliva sigurnost već nakon prvog kontakta.

Delujemo u sklopu studija za estetsku stomatologiju

Dvadesetsedmogodišnje bavljenje strukom, stomatološki tim pod vođstvom dr Nadice Vučić, prostor modernog izgleda u žiži grada, sa parkirnim prostorom olakšava pristup pacijentima.

Naša filozofija

Zasniva se na tome da u što većoj meri ispunimo želje i očekivanja naših pacijenata. Pri tom se oslanjamo na višegodišnje iskustvo, saradnjom sa vrhunskim zubnim laboratorijama, savremenim materijalima sa kojima radimo, na kontinuiranoj edukaciji, te nastojimo dostignuti najviše standarde u stomatologiji.

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:30 - 20:00 08:30 - 20:00 08:30 - 20:00 08:30 - 20:00 08:30 - 20:00 08:30 - 20:00 08:30 - 20:00
  • Adresa Bulevar Nemanjića 85a
    Zona 2 Lokal 11
    18000 Niš, Srbija

Postavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *