EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Auto servis Dragan – Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Auto servis Dragan – Beograd

Limarsko farbarske usluge AUTO SERVIS DRAGAN Beograd

Auto servis Dragan nudi Vam limarsko-farbarske radove i poliranje automobila za sve vrste vozila iz teretnog i putničkog programa.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, u našem servisu možete srediti Vaše vozilo, brzo, lako i efikasno, bez vidljivih tragova oštećenja.

Картинки по запросу auto servis dragan dragana rakica 40a facebook ÐšÐ°Ñ€Ñ‚инки по запросу auto servis

Naš servis raspolaže sa savremenom komorom za sušenje i farbanje automobila, kao i brojnim šablonskim instrumentima za limariju, zahvaljujući kojima možemo da otklonimo i najsitnija oštećenja na Vašem vozilu.

Nezavisno od vrste štete, iskusan i stručan tim majstora našeg servisa pružiće Vam visok kvalitet limarskih usluga za sve vrste teretnih i putničkih vozila.

Pored limarskih radova, auto servis Dragan nudi Vam i profesionalno farbanje automobila u savremenoj komori i sa najsavremenijim alatima, što garantuje maksimalan kvalitet. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor boja za sve tipove vozila, a naš rad karakteriše velika pedantnost, efikasnost i ažurnost.

Ukoliko je Vaše vozilo izgubilo nekadašnju boju i sjaj, auto servis Dragan nudi Vam poliranje automobila koje će učiniti da Vaš četvorotočkaš ponovo zablista. Poliranje je efikasno sredstvo za ukljanjanje oštećenja laka od kamenca, slivanja rđe, smole i katrana, kao i kod oštećenja koja su nastala usled kontakta sa drugim vozilom. U našem radu koristimo isključivo profesionalni alat i paste za poliranje, što omogućava ukljanjanje i najsitnijih ogrebotina, najčešće na vratima i oko brave.

Dugogodišnje iskustvo, visok nivo usluge i profesionalnost u radu preporučili su nas kod velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju.

Auto servis Dragan nudi Vam najbolje i najkvalitetnije rešenje za Vaše vozilo.

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
09:00 - 18:00 09:00 - 18:00 09:00 - 18:00 09:00 - 18:00 09:00 - 18:00 09:00 - 15:00 Zatvoreno
  • Adresa Dragana Rakića 40a, Beograd
    Srbija

Postavi komentar