EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Top Spider doo Indjija

PROIZVODNJA CREVA INTERKULERA

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Top Spider doo Indjija

Preduzeće TOPSPIDER d.o.o.bavi se izradom gumeno tehničkih proizvoda za auto industriju, na najsavremenijim linijama visoke tehnologije, već skoro punih 10 godina, tačnije od 2006. godine. Sama firma radi preko 30 godina u auto industriji, najpre na ručno pravljenim alatima, kao zanatska radnja Toplica (od 1984.godine), a danas pod imenom Topspider. Glavni proizvodi bili su manžetne za homokinetičke zglobove, poluosovine i letve volana, a danas smo lider na srpskom i okolnim tržištima u proizvodnji i distribuciji creva interkulera.

 

Uvidevši da samo kvalitet opstaje, sve naše investicije su išle u poboljšanje istog, odnosno ulaganje u najnovije tehnologije za proizvodnju. Naša velika prednost u odnosu na konkurente je naš kvalitet, kao i mogućnost izrade bilo kog proizvoda od gume u najkraćem mogućem roku, a sve zahvaljujući izuzetno velikim kapacitetima naše proizvodnje.

Izrada creva interkulera bilo kakvog oblika do ø 60mm i maksimalno 1 m dužine, moguća je u roku od 24h, od prijema starog creva. Za svako crevo interkulera određenog modela automobila koje nemamo u ponudi, izrađujemo novo na osnovu uzorka vašeg starog creva koje pošaljete.

U našoj ponudi nalazi se veliki izbor modela creva za vodeće marke automobila: Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Chrysler, Citroen, Fiat, Ford, Golf, Jaguar, Jeep Cheerokee, Kia, Land Rover, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Volvo, Volkswagen.

Creva se izrađuju od specijalne neopren gume, izuzetne su otpornosti na habanje i pritisak, odličnog kvaliteta.

Veliki izbor modela na stanju. Mogućnost slanja brzom poštom ili dostava većih količina, na celoj teritoriji Srbije.

Mozete nas posetiti na predstojećem sajmu  u Nemačkoj Automechanika Frankfurt, koji se održava od 11.-15.09.2018. Mi smo u hali 6.3 , štand broj F84

CREVA INTERKULERA  KATALOG

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
07:00 - 15:00 07:00 - 15:00 07:00 - 15:00 07:00 - 15:00 07:00 - 15:00 - -
  • Adresa Veljka Petrovića 5 22320 Inđija, Srbija

Postavi komentar