EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Drvene lajsne Arilje DRVO DEKOR PLUS

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Drvene lajsne Arilje DRVO DEKOR PLUS

DRVO DEKOR PLUS nastao je 1997 godine kao stolarska radnja DRVO DEKOR. Od prvog dana svog osnivanja bavila se proizvodnjom drvenih lajsni i druge drvene galanterije.

Proizvodimo sve vrste drvenih lajsni od čamovog, bukovog, hrastovog i lipovog drveta. Takođe proizvodimo sve vrste pervajza i podnih lajsni  od medijapana presvučenih u foliju. Radimo sve vrste furniranih lajsni na čamovom drvetu.

Nudimo program lajsni od lipe, koje se koriste u proizvodnji memo tabli za crtanje za decu i druge proizvode. Proizvodimo pragove za vrata, gazišta, rukohvate podužne daske za zid i ograde. Vršimo uslužno presvlačenje u foliju pervajza i raznih oblika štokova za vrata. Takođe proizvodimo razne elemente od čamovine koji su dužinski i širinski nastavljeni.

Na osnovu zahteva i potrebam kupaca,praćenja novih trendove, proizvodimo sokle, lajsne, četvrtke, štokove za vrata, rukohvate i druge proizvode od drveta.

Posedujemo dugogodišnje iskustvo i prepoznat kvalitet od strane mnogobrojnih kupaca. Moderna proizvodnja i pouzdanost su ključni faktor našeg uspeha. Vaše je samo da izaberete proizvod a mi ćemo se pobrnuti da na vreme dobijete visoko kvalitetan proizvod i u dogovoreno vreme.

Naš proizvodni asortiman obuhvata:

DRVO DEKOR PLUS je firma koja se već godinama razvija u skladu sa potražnjom na tržištu i sa pojavom novih trendova u svetu. Našim zaposlenima je najvažnije da brzo i kvalitetno odgovore na vaše želje i mogućnosti.

Kvalitet je jedino, zbog čega će svaki potrošač biti zadovoljan. Obratite nam se sa punim poverenjem.

Drvene lajsne Arilje DRVO DEKOR PLUS

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 63 10 74 850; +381 63 431 870;
+381 69 28 96 560;+381 31 3 896 561;+381 31 3 896 560
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    Postavi komentar