EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

AUTO SERVIS I AUTO OTPAD KUZMANOVIĆ Šabac

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

AUTO SERVIS I AUTO OTPAD KUZMANOVIĆ Šabac

Servsi Kuzmanović započeo je sa svojim radom sada već davne 1999. godine, na teritoriji Šapca. Sa željom da svojim budućim mušterijama ponudi kvalitetnu i sveobuhvatnu uslugu po pitanju vozila marke Ford, isti je svu svoju pažnju usmerio na pažljivo osluškivanje potreba vlasnika datih automobila. Specijalizovani servis za Ford vozila, Kuzmanović danas je prestižan servis u domenu svog poslovanja i može se pohvaliti uspešno ostvarenim ciljem na polju dijagnostike, popravke, prodaje i ugradnje delova za Ford vozila.

Veliki trud i rad celokupnog tima doveo je do toga da je isti spreman da Vam u svakom trenutku izađe u susret i ponudi najbolja rešenja za problem sa Vašim Ford automobilom. Postavljajući pred sebe uvek nove izazove, servis Kuzmanović nastoji da bude korak ispred drugih i Vaš pouzdan partner na putu kada je reč o automobilima marke Ford.

Domen rada auto servisa Kuzmanović obuhvata:

  • prodaju automobila marke Ford

  • auto servis

  • auto delove

  • auto dijagnostiku

  • prateće usluge – reglažu trapa, balansiranje guma, servis auto klima, montažu i demontažu, usluge šlep službe, čišćenje dizni

Jedan veći sektor poslovanja servisa Kuzmanović vezan je za odvojenu kategoriju koja uključuje auto delove. Na jednom mestu očekuje Vas širok dijapazon rezervnih delova za vozila marke Ford. Reč je o novim i polovnim delovima, za čiji kvalitet Vam garantuje sam servis.

Budući da se uvek dovodi u pitanje nabavka polovnih delova, ističemo da isti u najvećem broju slučajeva potiču od originala, odnosno od rashodovanih automobila kako iz naše zemlje tako i iz inostranstva. Kada je reč o novim delovima, kod nas možete pronaći sve što Vam je potrebno za uspostavljanje ponovne savršene funkcionalnosti Vašeg Ford vozila.

Servis Kuzmanović Vam prilikom kupovine novog ili polovnog dela za Vaše Ford vozilo može ponudi i veoma povoljnu ugradnju istog, od strane profesionalnih majstora. Odaberite servis od poverenja za brigu o Vašem četvorotočkašu.

AUTO SERVIS I AUTO OTPAD KUZMANOVIĆ Šabac

  • Adresa Dalmatinska 116, Šabac
    Srbija

Postavi komentar