EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Zidni kreveti sa ugradnjom Smederevo INOVA TRIMS

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Zidni kreveti sa ugradnjom Smederevo INOVA TRIMS

Preduzeće INOVA TRIMS sa sedištem u Smederevu posluje od 2016. godine. Obavljamo proizvodnju i ugradnju zidnih krevete svih veličina a kvalitet i pristupačnost cene su zagarantovani. Poslujemo na teritoriji Srbije i inostranstva.

Zidni kreveti svih veličina su naš osnovni proizvod a ističemo se kvalitetom i udobnošću našeg nameštaja. Takođe obavljamo usluge ugradnje zidnih kreveta po pristupačnim cenama.

Kompanija je prvobitno osnovana još 1999. godine pod nazivom TRIMS sa osnovnom idejom da radi na daljem razvoju uređaja za pozicioniranje železničkih vagona duž železničkih koloseka.

Prva poslovna primena ovakvog rešenja je bila ostvarena 1994. godine na čeličani u Smederevu za prevlačenje lonca sabelim sirovim gvožđem na deonici od miksera do konvertora. Uređaj je pokazao odlične rezultate i prevukao je više miliona tona belog sirovog gvožđa.

Međutim događaji koji su zahvatili čitav naš region tih godina su imali izuzetno nepovoljan uticaj na razvoj ovog projekta i posle niza godina smo odlučili da ugasimo tadašnju kompaniju. U međuvremenu je naš tim neumorno nastavio da radi na novim patentima i tehničkim rešenjima u različitim oblastima.

Krajem 2016. godine ponovo smo otvorili kompaniju pod nazivom INOVA TRIMS koja je izašla na tržište sa nekoliko originalnih proizvoda koji su našli svoje mesto na tržištu. To su između ostalog uređaji za zidne krevete koji omogućavaju izradu zidnih kreveta svih vrsta i veličina.

Naše proizvode plasiramo u skoro svim zemljma u okruženju i možemo da realizujemo svaku vašu ideju i zamisao, da ispunimo svaki vaš zahtev u pogledu oblika, dizajna i veličine zidnih kreveta.

Mi želimo da svoju dobru reputaciju i pouzdanost gradimo kroz poverenje poslovnih saradnika, visok stepen zadovoljstva kupaca i otvorenosti za nove ideje.

Naš prioritet su želje, potrebe i zahtevi kupaca. Saradnja sa kupcima počinje prijemom i detaljnom analizom zahteva izradom potrebnih nacrta i uputstava za ugradnju i kompletna tehnička podrška tokom izrade kreveta i ugradnje uređaja kreveta.Naša kompanija se bavi i istraživačkim radom na razvoju novih proizvoda i tehnologija. Imamo nekoliko projekata na kojima radimo u skladu sa našim mogućnostima.

Težiti proseku znači biti prosečan a mi težimo vrhunskim ostvarenjima jer je to jedini put koji vas vodi do konstantnog razvoja i uspeha.

Ako Vas interesuje jedinstvena kombinacija najkvalitetnije usluge i povoljne cene obratite nam se sa punim poverenjem.

Zidni kreveti sa ugradnjom Smederevo INOVA TRIMS

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 63 1508 991
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Milentija Popovića 13
      11300 Smederevo
      Srbija

    Postavi komentar