EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Dizajn enterijera DELUX STIL Niš

MODERNO & KREATIVNO

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Dizajn enterijera DELUX STIL Niš

DELUX STIL je privatna kompanija osnovana 2016. godine u Nišu kao ćerka kompanije UNISTYLE GmbH, sa sedištem u Lucernu, Švajcarska.

Prateći moto “Mi ostvarujemo Vaše snove“, DELUX STIL svakodnevno brine o zadovoljstvu svojih klijenata i nudi usluge dizajna enterijera, izrade nameštaja po meri, projektovanje i izrada kuhinja, projektovanje i izrada kupatilskog nameštaja.

 

Naš cilj je zadovoljenje vizuelnih, estetskih i luksuznih želja kupaca kroz proizvodnju kvalitetnog i idejno inovativnog nameštaja po meri.

 

Poslovna orijentacija DELUX STIL-a je proizvodnja i plasman nameštaja visokog kvaliteta i obrade za švajcarsko tržište , tržište zemalja EU i tržište u zemlji.

Tim vrhunskih arhitekata radi na projektovanju enterijera, ekskluzivnog nameštaja, kuhinja i kupatilskog nameštaja. Ukoliko sami osmislite dizajn, tu smo da pomognemo u realizaciji Vaše zamisli. Ukoliko Vam je potrebno idejno rešenje, naš tim dizajnera rado ce Vam predložiti najbolje i najmodernije rešenje za Vaš prostor. Iskustvo majstora u proizvodnji nameštaja kombinovano sa najkvalitetnijim materijalima za izradu čini da svaka ideja postane realnost. Zamislite i mi ćemo stvoriti i urediti Vaš jedinstveni prostor.

 

DELUX STIL zapošljava profesionalan tim iz različitih oblasti i sa svojim partnerima iz zemlje i inostranstva ima jasnu viziju razvoja. Naše reference su zadovoljni klijenti iz Švajcarske, Nemačke… Težimo savršenstvu u svakom segmentu našeg poslovanja. Posvećenost klijentu je ono što nas razlikuje od drugih a naše ideje su ono što nas čini jedinstvenim.

Svojom profesionalnošću i kvalitetom usluga spremni smo da ispunimo Vaše snove…

 

USLUGE:

 • DIZAJN ENTERIJERA

 • NAMEŠTAJ PO MERI

 • PROJEKTOVANJE I IZRADA KUHINJA

 • IZRADA KUPATILSKOG NAMEŠTAJA

DELUX SHOWROOM

Otvorili smo showroom gde možete pogledati savremena rešenja i nove koncepte kuhinja, garderobera i kupatila. Izložili smo i uzorke ekskluzivnih Artstone materijala samo za Vas. Svratite i pogledajte sve ovo uživo. Mi se nalazimo na adresi:Cara Dušana 86/88, NišDobro nam došli…

Опубликовано Delux Stil Суббота, 22 августа 2020 г.

USKORO otvaranje najekskluzivnijeg salona u Nišu. ????Više informacija na:065 227 87 94#deluxstil #salon #modernekuhinje #garderoberi #kupatila #enterijeri #dizajnenterijera #nis

Опубликовано Delux Stil Пятница, 24 июля 2020 г.

Dizajn enterijera DELUX STIL Niš

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 18 27 87 97, +381 64 003 93 71
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
  09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 - -
  • Adresa Ljubomira Nikolića bb
   18106 Niš, Srbija

  Postavi komentar