EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Restoran Mesečev konak – venčanja, rođendani, krštenja – Niš

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Restoran Mesečev konak – venčanja, rođendani, krštenja – Niš

Priuštite sebi nezaboravne trenutke u našem restoranu. Ekskluzivan objekat sa prijatnom atmosferom, uređen po najmodernijim standardima. Ako želite slavlje za pamćenje, bilo da je reč o venčanju, rođendanu, krštenju ili bilo kom drugom važnom događaju u Vašem životu, Restoran Mesečev konak je pravo mesto za Vas.

Restoran Mesečev konak se nalazi u mirnom delu Niša, na samo nekoliko kilometara od grada.

Restoran raspolaže kapacitetom od 400 mesta. Prostor je klimatizovan, a romantičnu atmosferu upotpunjuje svetleća fontana, lightshow rasveta, dim za prvi ples. Za prijatan ambijent pobrinuće se naše nasmejano i ljubazno osoblje.

 

 

 

Ukoliko se odlučite da svoje svadbeno veselje proslavite u našem restorana, obezbedili smo Vam GRATIS proslavu momačke i devojačke večeri.

Ako želite slavlje za pamćenje, bilo da je reč o venčanju, rođendanu, krštenju ili bilo kom drugom važnom događaju u Vašem životu, Restoran Mesečev konak je pravo mesto za Vas.

 

  

Smeštaj

Mogućnost smeštaja u sklopu objekta

Parking

Obezbeđen parking u sklopu objekta

Obezbeđen wi-fi

Meni po izboru

Omogućili smo Vam da sami odaberete  i sastavite meni po svojoj želji. U ponudi imamo veliki izbor hladnih i toplih predjela, specijaliteta raznih kuhinja, jela sa roštilja, ribljih specijaliteta, kao i voćne aranžmane i torte.

Vi odaberite, mi spremamo, kreiramo i aranžiramo.

 

 

 

 

 

  • Adresa Topličkih partizanskih odreda 150
    18000 Niš

Postavi komentar