EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

PVC stolarija DeRolo Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

PVC stolarija DeRolo Beograd

DeRolo postoji na tržištu Srbije od maja 2001. godine. Delatnost kojom se bavimo jeste proizvodnja i ugradnja PVC stolarije, roletni, garažnih, vrata, komarnika, servisom i popravkom svega vezano za stolariju i još mnogo toga.

 

Pored proizvodnje bavimo se i ugradnjom naših proizvoda kao i proizvoda iz proizvodnog programa drugih proizvodjača koji nas angažuju jer znaju da ce biti kvalitetno i profesionalno odrađeno zato što montiramo po Nemačkim standardima.

 

DeRolo se bavi proizvodnjom PVC stolarije od INOUTIC PVC profila, koji je vodeći Nemački proizvodjač profila za gradjevinsku stolariju. Od profila proizvodimo: prozore, ulazna vrata, sobna vrata, balkonska vrata, kombi/klizni sistem, fiksni elementi, lučne i kose delove.

 

DeRolo se bavi proizvodnjom PVC i ALU roletni, montažom rolo i segmentnih garažnih vrata, svih vrsta delova za roletne i rolo garažna vrata i plastifikacijom.

DeRolo se bavi i proizvodnjom komarnika koji su vodeći na našem tržištu jer nemaju reklamaciju i posle dugog niza godina posle ugradnje.

 

Naše iskustvo i kvalitet u radu dokazuju i brendovi koje koristimo. Kroz dugogodišnji rad istakli su se najkvalitetniji brendovi kao što su INOUTIC, SIEGENIA, FISHER, VIPOL, WURTH, TEHNI… Rad bez reklamacija dokazuje njihov kvalitet i naš profesionalni rad!

 

Ono što nas izdvaja od drugih, pored najkvalitetnijih materijala za izradu naših proizvoda, je preciznost, profesionalnost i pouzdanost. Budite slobodni kontaktirati nas za bilo šta iz našeg asortimana i budite još jedan u nizu zadovoljnih mušterija.
Vaše je da iznesete zahteve, a naše da ih realizujemo.
NAS BIJE DOBAR GLAS!

Odaberite najbolje za svoj dom!

PVC stolarija DeRolo Beograd

+381 61 226 00 00

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 -
  • Adresa Vukašina Antića 23,
    11000 Beograd
    Voždovac - Jajinci
    Srbija

Postavi komentar