EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Pogrebne usluge ND KOMERC Veliko Gradište

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Pogrebne usluge ND KOMERC Veliko Gradište

Pomoći ćemo vam u kompletnoj organizaciji sahrane, tako da imate i vremena i snage da pokojnika ispratite dostojanstveno i s poštovanjem.

 

Pomoći ćemo vam po pitanju administrativnih poslova i obaveza, vršimo prevoz gde god je potrebno, nudimo vam kompletnu pogrebnu opremu…sve što je potrebno za jednu dostojanstvenu sahranu. Sve usluge ćemo izvršiti u najkraćem roku, poštujući vreme sahrane,  običaje i želje porodice preminule osobe.

 

Usluge koje pružamo su:

 • ADMINISTRATIVNI POSLOVI – Pribavljamo sve potrebne dozvole i dokumenta neophodna za međunarodni prevoz pokojnika. Obezbeđujemo dokumentaciju za refundaciju troškova od osiguranja pokojnika. Sve administrativne poslove obavljamo poznavajući i poštujući zakone zemalja iz kojih vršimo prevoz pokojnika.

 • PREVOZ POKOJNIKA – Prevoz pokojnika vršimo najsavremenijim klimatizovanim vozilima. Dolazimo na poziv, bilo u zemlji ili inostranstvu. Dogovaramo vreme i sigurno, pouzdano i profesionalno odvozimo pokojnika na mesto sahrane.

 

 • KOMPLETNA POGREBNA OPREMA – Nudimo vam kompletnu pogrebnu opremu. U ponudi naše kompanije naći ćete sve potrebne stvari za opremanje pokojnika i dostojanstvenu sahranu.

 • SANDUCI – Posebno izdvajamo našu ponudu sanduka. Svi su sanduci od kvalitetnog drveta, a veoma je širok dijapazon cena. Nudimo veliki izbor dizajniranih sanduka prilagođenih različitim običajima i veroispovestima pokojnika. Uz svaki sanduk nudimo i pokrove i tekstilne garniture u različitim bojama, od različitih materijala.

 • KRSTOVI I PIRAMIDE – Veliki izbor krstova i piramida. Možete birati po veroispovesti, opredeljenju, želji, ceni…

 • CVEĆE – Cveće i aranžmani, venci i suze, svojim klijentima nudimo usluge izrade dekoracija, buketa, izrađujemo vence i suze. Svi aranžmani su od prirodnog ili veštačkog cveća.

 • CRNA TRIKOTAŽA – CRNINA – Veliki izbor najrazličitije crnine, namenjene za period žalosti, a primerene svim godišnjim dobima, običajima  i prilikama. Marame, košulje, majice, džemperi, jakne…

 

 • SVA DODATNA OPREMA I USLUGE – Sve što nalažu običaji i želje porodice pokojnika.

Pogrebne usluge ND KOMERC Veliko Gradište

Za vise informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 63 286 771; +381 12 766 03 41
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  • Adresa Trg Mladena Miloradovića 19
   12220 Veliko Gradište
   Srbija

  Postavi komentar