EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Trubači Niš – najbolji trubači u Nišu – Uja Latino

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Trubači Niš – najbolji trubači u Nišu – Uja Latino

Specijalizovani duvački orkestar koji su tu da Vašu proslavu svadbu, venčanje, zurke, rođendane, slavu, kao i druga veselja uveličaju. Mi se dugi niz godina takmičimo u Guči i osvajači smo mnogobrojnih nagrada, poput prve trube a imamo i nagradu za najbolji duvaški orkestar u kategoriji seniora. Svakako imamo različit asortiman muzike i sviramo različite stvari.

+381 62 663 097 Uja Latino

 

Sviramo zabavnu, narodnu, domaću kao i stranu muziku . Trubači NIŠ – Uja Latino su nastupali na raznim manifestacijama kao i dogadjajima u NIŠU i šire. Želimo da možete da čujete kako sviramo i pogledate naše snimke sa youtube. Ono što želimo da Vam kažemo je da smo mi iskusni trubači, koji će vrlo rado svaku pesmu odsvirati za Vas. Slobodno pogledajte naše video nastupe i uverićete se kako sviramo. Sviramo razne proslave tako da sve što Vam treba mi smo tu samo okrenite naš broj.

+381 62 663 097 Uja Latino

 

Sviramo na žurkama, proslavama, maturama, tako da maturanti ne oklevajte pozovite nas. Trubači su Vaš najbolji izbor kada se ide po mladu, možemo da ispratimo mladoženju zajedno sa rodbinom i kumovima po kupovinu mlade, a možemo se pojaviti kada se seče torta da zagrejemo atmosferu i tada su trubači najpoželjniji. Svaki čovek ima svoju ukus za muziku zato mi sviramo sve što vam treba.

  

Opet ponavljamo da smo mi tu zbog vas, tako da nas možete slobodno pozvati kako bi se što više uverili u našu uslugu kao i profesionalnost Trubači NIŠ – Uja Latino. Poslušajte kako zvučimo i kontaktirajte nas.

Trubači Niš – najbolji trubači u Nišu – Uja Latino

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 62 663 097

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Niš, Srbija

    Postavi komentar