EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Tepih Servis TOTAL WASH – Zemun

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Tepih Servis TOTAL WASH – Zemun

Tepisi su higijenski najugroženiji. Po tepisima se gazi. Deterdženti i šamponi za pranje tepiha su jake hemikalije koje se po potrebi  dodatno proizvoljno pojačavaju ili duplo doziraju da bi pranje bilo uspešnije.
To su površinski aktivne materije koje u svom sastavu sadrže oksidanse vodonik peroksid, amonijum hlorid, teške metale, živu sodu itd.
Duže izlaganje ovim hemikalijama izaziva hronično štetne efekte po zdravlje. Ekološki i antibakterijski deterdženti i šamponi zbog svoje visoke cene ne idu uz jeftina pranja, retko se koriste ali se i oni moraju obavezno potpuno isprati.
U suprotnom štetno deluju kao i drugi koji su zaostali u neispranom tepihu. Sadrže fungicide i baktericide. Obavezno puno ispiranje nalažu i proizvođači ovih sredstava. Sve ove podatke kao dokaz lako ćete naći na internetu
na klik, dva daleko od vas.

Štetni uticaj ovih hemikalija otklanja se isključivo totalnim ispiranjem.
TOTAL WASH u tom najvažnijem segmentu pranja – ispiranja, dokazuje svoju punu efikasnost. Bez ostatka eliminiše štetne posledice po zdravlje.

Tehnika pranja tepiha je napredovala. U trendu je zdravstveno bezbedan način pranja. Dubinsko pranje tepiha je prevaziđeno. Odbačeno je zato što ne ispunjava taj uslov. Pere se samo lice tepiha bez ispiranja.
Ne zna se zašto se zove „dubinsko“ i šta je tu dubinski. Samo reklamni naziv za obično-površinsko pranje mašinom sa četkom i penom. To se vidi na svakoj reklami za „dubinsko“ pranje. Radi se po auto-perionicama, stanovima, kancelarijama i sve je „dubinski“. Na kraju se parfimiše da bi se sakrio miris neisprane hemije.

Sve tkanine-veš, posteljina, odeća, peru se u celosti i obavezno završno ispiraju. Neisprana odeća prana samo sa lica nije za korišćenje. Isto je i sa tepisima. I tepih je tkanina.

Bavimo se isključivo tepisima. Ne postoji vrsta ili model tepiha koji do sada nismo uspešno oprali. Radimo tokom cele godine. Ne svaštarimo, ne mešamo delatnosti koje nemaju ništa zajedničko. Ne peremo automobile i neupotrebljavamo pribor i sredstva koji nisu za pranje tepiha.

Posedujemo veliko iskustvo, znanje i tehnologiju. Znanje dokazujemo onim što samo mi radimo:

  • popravke i restauraciju visoko-kvalitetnih tepiha(persijski, svileni, vuneni)

  • nadogradnju nedostajućih mesta-rupa i do 10 cm u prečniku

  • ručna izrada originalnih resa koje idu iz osnove tepiha a ne iz mašinske opšivke

I NARAVNO TOTAL WASH originalni postupak pranja celog komada tepiha sa totalnim ispiranjem.

ŠTA JE TOTAL WASH?

Prvenstveno je zdravo pranje. Pranje celog komada tepiha ,lica i naličja i kao najvažnije totalno-temeljno ispiranje od hemije korišćene u pranju. Postupak gde takozvano“dubinsko“ pranje samo predpranje posle obaveznog trešenja i predpranja TOTAL WASH tek počinje.

U potpunosti primenjujemo originalni način rada zasnovan na umeću i veštini orijentalnih majstora. Oni koji prave najbolje tepihe, najbolje znaju i kako se održavaju. Zato smo vrlo uspešni u pranju persijskih, svilenih , vunenih tepiha, ali i sintetičkih, modernih“čupavih“ shaggy tepiha sa dugom dlakom.

U radu koristimo originalnu opremu i pribor , četke specijalnog profila u originalu(hali firca) koja dopire do same osnove tepiha i zato efikasno isteruje najsitnije čestice prljavštine-one koje se samo mašinom u dubinskom pranju ne mogu ukloniti.

Tepih Servis TOTAL WASH – Zemun

Za više informacija kontaktirajte nas na:
tel: +381 65 37 52 111
email: [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Branka Pešića 10a
      11080 Zemun, Beograd

    Postavi komentar