EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish
Girl in a jacket

AMIGO BAND

Muzički bend u Kragujevcu –  Amigo band, gde god da se pojavi uvek napravi pravu domaćinsku i pozitivnu atmosferu. Predstavljaju:
– Bend za proslave
– Bend za svadbe
– Bend za rođendane
– Bend za krštenja
– Bend za klubove
– Bend sa višegodišnjim iskustvom
– Širok repertoar pesama

Za obeležavanje bitnih događaja i datuma od važnosti nije dovoljno organizovati samo prostor, hranu, piće i pozvati ljude koji će taj događaj upotpuniti. Za postizanje događaja vrednog sećanja, atmosfera mora biti na nivou i mora se osigurati da su svi prisutni pozitivni i nasmejani.

Za taj deo – dostizanje vrhunske atmosfere i raspoloženja zaduženi smo mi, Amigo bend! Ako se odlučite za nas, nećete sigurno pogrešiti. Mi smo uvek raspoloženi za pevanje narodnih, zabavnih i stranih hitova i manje poznatih, ali nikako lošijih pesama, nasmejani smo i vedrog duha. Uvežbanost, vrhunski vokali i dugogodišnje iskustvo su tri najbitnije karakteristike našeg benda. Znamo da izvodimo pregršt pesama koje se slušaju na različitim svečanostima – rođendanima, krštenjima, svadbama, maturama, slavama ili pak po klubovima. Nastupi su nam uvek bili efektni, posebni i ostavljali smo lepa sećanja.

Tokom godina naučili smo da prenosimo pozitivnu energiju na sve prisutne i da ih pesmom nateramo da plešu, da se smeju, druže i zabavljaju. Na takvoj proslavi sigurno želite da budete, zato ne oklevajte već i Vi osigurajte odličnu atmosferi na Vašoj proslavi.

Postavi komentar