EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Preporod 161 – Dom za stara lica u Novom Slankamenu

Za bezbrižnu starost!

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Preporod 161 – Dom za stara lica u Novom Slankamenu

Dom za stara lica u Novom Slankamenu – Preporod 161, pruža celokupnu uslugu starim pokretnim, polupokretnim i nepokretnim licima, koja obuhvata:
– medicinska nega starih lica
– starački dom
– apartmani za stara lica
– vrhunski higijenski uslovi
– udoban smeštaj
– prilagođena ishrana
– vežbe terapije
– organizovana druženja i zabave
– šetnje u prirodi

 

Kako bi bili sigurni da Vaši najdraži roditelji i ostali stariji članovi porodice imaju najbolju negu 24 sata dnevno, poželjno je angažovati stručno medicinsko osoblje. Jedan od najboljih načina nege starih lica jeste dom za stare u kom će dobiti najbolju moguću uslugu.

 

 

Dom za stare koji radi po principu vrhunske nege i brige o starim licima jeste naš dom Preporod 161, u kom se 24h dnevno, u bilo koje doba dana ili noći, o starim licima brinu stručna medicinska lica koja stoje uvek na raspolaganju korisnicima doma. Pružamo smeštaj za stara lica, udobne i potpuno opremljene apartmane prilagođene mogućnostima i željama korisnika, i što je najbitnije sa kompletnom medicinskom negom. Ishrana je takođe prilagođena potrebama i zdravstvenom stanju, kao i vežbe terapije koje se redovno sprovode na pravilan način.

 

Razonoda i druženje su neizostavni deo svacijeg života, te se kod nas redovno organizuju druženja i zabave, u skladu sa željama dragih korisnika doma. Što se tiče smeštaja, higijenske uslove uvek držimo na najvišem nivou, kreveti su udobni, apartmani prostrani i poseduju sve neophodne elemente za komforan život starih lica.

 

Profesionalna usluga, sa puno pažnje i adekvatne nege starih lica – u našem domu za stare Preporod 161.

Preporod 161 – Dom za stara lica u Novom Slankamenu

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: 063 822 4096, 060 591 5918
email : [email protected]

  • Osoba Miloš Šuput
  • Adresa Cara Dušana 161, Stari Slankamen, Srbija

Postavi komentar