EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

MINUTE NURSE nega bolesnih i starih lica Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

MINUTE NURSE nega bolesnih i starih lica Beograd

MinutNurse Home health & care – Centar za negu starih i bolesnih nametnuo se kao jedna od najiskusnijih kompanija za kućnu negu u industriji.

Više od 20 godina kreiramo inovativna rešenja koja poboljšavaju zdravlje i kvalitet života onih kojim su potrebne zdravstvene usluge u kući.

Naša pažnja prema kvalitetnoj nezi usresređena je na posvećenost pružanja nivoa stručnosti, obuke, usluge pacijentima i praćenje koje je teško podudariti u našoj industriji.Osećaj za dom može postati posebno važan kako starimo.

Naše usluge nege starih u kući pomažu u ublažavanju izazova starenja, dok podstiču starije osobe da uživaju u udobnosti svoga doma.

Uz stručno osoblje i kvalitetne usluge, trudimo se da poboljšamo kvalitet života korisnika, pomognemo im da očuvaju dostojnastvo i održe odnose sa svojim porodicama.

MinuteNurse Senior Care Center nudi pristupačne usluge nege u kući 24 sata dnevno, 365 dana u godini za one kojima je to potrebno.

Zakažite razgovor sa našim koordinatorom u našoj najbližoj lokalnoj kancelariji.

Usluge koje nudimo su:

Takođe, imamo izuzetnu saradnju sa privatnim laboratorijoma, privatnim i državnim klinikama i zdravstvenim centrima, kako bi naša usluga bila što efikasnija i u službi vaše nege i zdravlja!

Više o našim uslugama i mogućnostima, možete pročitati na našem sajtu.

MINUTE NURSE nega bolesnih i starih lica Beograd

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 64 994 9994
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Rade Končara 18
      Beograd,
      Serbia

    Postavi komentar