EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Šlep služba Niš – ENGINE CLEANER

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Šlep služba Niš – ENGINE CLEANER

Šlep služba ENGINE CLEANER Sa željom da budemo Vaša prva i prava pomoć na putu u različitim situacijama, naše usluge usmerili smo ka potrebama vlasnika motornih vozila i plovila, u ispravnom i neispravniom stanju.

 

Vaš pouzdan oslonac na putu, naša šlep služba ističe se odgovornošću, profesionalnošću i korektnim odnosom sa klijentima. Naš stučni tim, sa dugogodišnjim iskustvom, poslovima koje ste nam poverili pristupa ažurno i efikasno, nastojeći da opravda Vaše poverenje.

 

Usluge koje Vam nudi šlep služba:

 • – prevoz putničkih vozila

 • – prevoz teretnih vozila

 • – prevoz motora

 • – prevoz čamaca

 • – prevoz glisera

 • – prevoz građevinskih mašina

 

Kamion uz pomoć kog prevozimo Vaša vozila na teritoriji Srbije, poseduje svu propratnu opremu za bezbedno stizanje do željene lokacije. Profesionalni vozači i izuzetno velik broj zadovoljnih klijenata koji su se uverili u kvalitet naših usluga, naša su Vam najbolja preporuka. Povoljne cene usluga i poštovanje svih dogovora sa Vama, ističu nas u oblasti našeg delovanja i čine Vašim najboljim izborom.

 

Na Vama je samo da nas pozovete i mi stižemo do Vas u najkraćem vremenskom periodu. Naše usluge na raspolaganju su Vam svakog dana, od 00 – 24h, tokom cele godine.

Sa željom da svim klijentima ponudimo vrhunsku uslugu, na svaki Vaš zahtev za prevoz vozila reagujemo odgovorno, profesionalno i u najkraćem mogućem roku.
Vama na usluzi.

 

Šlep služba Niš – ENGINE CLEANER

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 60 1312 032
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  • Adresa Petra Aranđelovića 23,
   18000 Niš,
   Srbija

  Postavi komentar