EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Prodaja i ugradnja sistema obezbeđenja 4K SISTEMI Novi Sad

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Prodaja i ugradnja sistema obezbeđenja 4K SISTEMI Novi Sad

4K SISTEMI – NOVI SAD je kompanija nastala sa idejom da tržištu Novog Sada i Vojvodine ponudi optimalna rešenja za obezbeđenje vašeg biznisa, kuće ili stambene zajednice.

 

Specijalizovani smo za servis i ugradnju sistema video nadzora, alarma, kontrole pristupa i interfonskih sistema. Naša poslovna politika je takva da smo se opredelili za rad sa vodećim brendovima na tržištu, kao što su HIKVISION, DAHUA, PARADOX koji garantuju kvalitet i funkcionalnost sistema obezbeđenja, a nama garantuju zadovoljne korisnike širom cele Vojvodine.

 

Danas možete obezbediti svoju imovinu i svoje najdraže, uvesti kontrolu kamerama u svoj biznis, online ispratiti svaki sumnjivi događaj preko telefona iako niste trenutno u objektu, primiti poziv ili sms ukoliko senzori alarma registruju kretnju unutar ili ispred objekta, izmeriti temperaturu zaposlenih na ulazu u kompaniju, omogućiti ulaz u objekat samo preko otiska prsta, pustiti posetioca preko interfona u kuću iako ste 200 km udaljeni…

Mogućnosti su neograničene kada se proizvođači utrkuju da pronađu idealna tehnička rešenja koja vam garantuju apsolutnu bezbednost i olakšavaju svakodnevne aktivnosti.

 

Pozovite nas i uverite se i sami zašto smo se za kratko vreme istakli kao ozbiljan partner u domenu sistema obezbeđenja na teritoriji Novog Sada i Vojvodine.

Pronaći ćemo idealno rešenje za vas, bez obzira da li želite da vršite video nadzor preko kamera, da se obezbedite alarmom ili kontrolom pristupa, ili želite da dodate interfon u svoju kuću ili stambenu zajednicu – 4K SISTEMI su uvek tu za vas!

Prodaja i ugradnja sistema obezbeđenja 4K SISTEMI Novi Sad

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 63 700 88 40
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Vatroslava Jagića 38a,
      Novi Sad
      Srbija

    Postavi komentar