EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Građevinski limar MARKO LIMAR Subotica

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Građevinski limar MARKO LIMAR Subotica

Marko Limar D.O.O je preduzeće za izradu završnih radova u građevinarstvu osnovano 1995. godine. Sve do danas odolevamo izazovima i uspešno obavljamo građevinske poslove vezano za izradu i postavljanje objekata i elemenata od lima koje čine deo svake građevine. Tim stručnih i kvalitetnih limara sa dugogodišnjim radnim iskustvom, svakodnevno obavlja svoje poslove na velikom broju gradilišta.

 

Marko limar iz Subotice je građevinski limar je preduzeće koje se bavi isključivo građevinskom limarijom i krovopokivačkim radovima. Trenutno zapošljavamo osam kvalifikovanih građevinskih limara.

 

Kvalitet našeg rada potvrđuje veliki broj dobro obavljenih građevinskih limarskih radova, među kojima sa ponosom ističemo: Rajhova palata u Subotici, Katolička crkva u Tavankutu, kao i u Čoki, Evangelistička crkva u Bajši, objekat u Cara Dušana 6, Katolička biskupija u Subotici, Vladičanski dvor u Novom Sadu, hale u MasterplastYU, Cnesa u Kanjiži, Carinska skladišta, silos u Aleksi Šantiću i mnoge druge objekte…

 

Građevinski limar MARKO LIMAR Subotica

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 64 20 52 049; +381 64 11 86 522
+381 24 527 723
email : [email protected]

  • Adresa Bajski put 190
    Subotica
    Srbija

Postavi komentar