EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Garažna i industrijska vrata GATES Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Garažna i industrijska vrata GATES Beograd

Kompanija „GATES“ je osnovana 1992. godine. U tradiciji dugoj preko dvadeset godina naša firma je proširila paletu proizvoda u tolikoj meri da je postala vodeća kompanija u regionu.

 

Broj radnika u proizvodnom sektoru koji trenutno broji 15 stalno zaposlenih. Ono što odlikuje naše poslovanje jeste visoki standard, proizvodnje i ugradnje, što za sobom povlaci i višegodišnju garanciju koju dajemo našim klijentima na proizvode i usluge. Bavimo se proizvodnjom industrijskih i garažnih vrata napravljenih od kompaktnih „sendvic panela sa toplotnom i zvucnom izolacijom, kao i automatizacijom kliznih i zaokretnih kapija. Pored navedenog bavimo se i sistemima za zatvaranje prostora, protokolizacija (prolazi i parking mesta) automtske rampe, automatski stubici, parking sistemima, senzorskim automatskim vratima za ulaz u poslovne objekte, banke, markete. Od 2012 godine poceli smo sa proizvodnjom pvc i aluminijumske stolarije.

 

 

Evropski standard naših prizvoda se oslanja, jednim delom, na višegodišnju saradnju sa vodećim svetskim kompanijama. Italijanska kompanija „BFT“, „METECNO“ kao i „DOCO INTERNATIONAL“ iz Holandije su naši kooperanti i snadbevači od 1993. godine. Kao generalni distributeri automatike za Srbiju firme „BFT“ možemo vršiti snadbevanje kompletnog programa tog, vodećeg, svetskog proizvođača automatike, po najboljim uslovima. Poslovna politika naše firme „GATES“ se ogleda i u organizaciji poslovnih banketa na kojima predočavamo klijentima naš način rada, upoznajemo se sa saradnicima, kupcima, dobavljačima, sve to u cilju podizanja kvaliteta poslovanja.

 

 

U narednom periodu organizacioni tim firme „GATES“ planira da proširi distributivnu mrežu u Srbiji. Svojim saradnicima ćemo biti dostupni sedam dana u nedelji sa obezbeđivanjem kompletne palete proizvoda našeg i stranog programa. Zbog toga nudimo tehničku, marketinšku podršku i organizujemo obuku (prodavaca, instalatera) za sve one koji su zainteresovani da saraduju sa nama u posredničkom smislu.

Garažna i industrijska vrata GATES Beograd

 +381 11 307 74 26

+381 64/8648332 

  • Osoba ZORICA MIJIĆ
  • Adresa Tršćanska 21 Zemu
    11000 Beograd, Srbija

Postavi komentar