EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Voćne sadnice Kruševac – Fruit Co. Milovanović

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Voćne sadnice Kruševac – Fruit Co. Milovanović

Rasadnik sadnica voća i loznih kalemova “Fruit Co. Milovanović”

Rasadnik sa tradicijom u proizvodnji sadnica voća!

Rasadnik sadnica voća i loze “Fruit Co. Milovanović” je porodični posao koji ima dugogodišnju tradiciju, ali i viziju da budemo najbolji!

Naša porodica se ovim poslom, proizvodnjom sadnica, bavi preko 50 godina, na šta smo posebno ponosni. Sadni materijal je nešto sa čime smo odrastali, o njemu smo mnogo naučili od svojih dedova, a sada nam je obaveza da taj posao “dovedemo do savršenstva” jer naši kupci, a i naši preci ne zaslužuju ništa manje!

Svoja teorijska i praktična znanja dopunjavamo svakodnevno i zato su naše sadnice vrhunskog kvaliteta.

  

Naš Rasadnik se nalazi u Rasinskom okrugu, u mestu Kamenare, u blizini Kruševca.

Naš Rasadnik nudi širok asortiman voćnih sadnica i sadnica vinove loze. Pored klasičnih sadnica voća, Rasadnik Fruit Co. Milovanović, Vam može ponuditi i mini voćne sadnice, stubaste voćne sadnice, sadnice ukrasnog šiblja, sadnice bobičastog voća, sadnice ruža i još mnogo toga. Vaše je samo da kontaktirate osoblje našeg Rasadnika i kažete nam šta želite, a naše je da Vam izaberemo najkvalitetnije sadnice, da te sadnice budu tražene sorte i da Vam ih dostavimo u što kraćem vremenskom periodu i po najpovoljnijoj ceni.

 

 

Dugogodišnje iskustvo koje se prenosi sa generacije na generaciju, velika posvećenost poslu i zadovoljni kupci omogućavaju nam povoljne uslove za dalji razvoj i usavršavanje čemu posvećujemo posebnu pažnju, posebno u današnje vreme kada je konkurencija velika i oštra, a tehnika i tehnologija proizvodnje se stalno menja i usavršava. Samo najbolji mogu opstati, toga smo svesni svi u Rasadniku.  Mi smo izabrali da se kvalitetom svojih sadnica i kvalitetnim odnosom prema kupcu izdvojimo od konkurencije i zato radimo na njegovom stalnom unapređenju.

Naše sadnice su odličnog kvaliteta, bezvirusne i sertifikovane, a tačnost sorti Vam je zagarantovana.

 

VOĆNE SADNICE:

  • Adresa Krusevac, Kamenare, Srbija

Postavi komentar