EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Salon lepote Bucka Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Salon lepote Bucka Beograd

Frizerka Svetlana Bubanja Bucka ovim poslom bavi se već više od 20 godina, preciznije rečeno od davne 1991. godine. Salon u kom radi možete pronaći u Bulevaru kralja Aleksandra broj 173, u Beogradu. Stečeno iskustvo, znanje i nemerljiv talenat tokom godina minulog rada, frizerka Bucka nesebično je delila sa velikim brojem svojih zadovoljnih klijenata koji su sa ponosom nosili frizure koje je izrađivala.

063/775-71-67

Kao lična frizerka Svetlane Ražnatović Cece i drugih estradnih ličnosti, frizerka Bucka je stvorila prepoznatljivo ime u poslu kojim se bavi i postala sinonim za kvalitet, kada je u pitanju moderno stilizovanje i nega kose.

Radeći isključivo na zakazivanje frizerka Bucka, težila je ka tome da se svakom svom klijentu maksimalno posveti i osluškujući pažljivo njegove zahteve, svoje umeće primeni kako bi svakom od Vas pomogla u kreiranju svog prepoznatljivog stila.

 

Od usluga koje Vam frizerka Bucka može pružiti, Vas očekuje:

 • šišanje duge, srednje i kratke kose

 • feniranje svih dužina

 • izvlačenje pramenova

 • farabnje kose organskim bojama

 • nega kose

 • dubinsko pranje

 • organski keratin

 • nadogradnja kose

 • ombre pramenovi

Kada je u pitanju nega kose, frizerka Bucka koristi isključivo preparate francuske kozmetike Suptil, koji kosi daju zdrav i estetski lep izgled, što je ujedno i preduslov postojane i primećene frizure. Prioritet njenog rada je isključivo negovana i zdrava kosa koja upotpunjuje celokupan izgled pojedinca.

Trudeći se da odgovori na zahteve svojih klijenata i omogući im da imaju frizuru koja istiće njihove crte lica i njih same u najlepšem svetlu, frizerka Bucka konstantno prati svetske trendove, ali se i trudi da zadrži svoj jedinstven stil rada i omogući Vam da imate frizuru koja će laskati Vašoj pojavi.

Već duži niz godina Cecina frizerka Bucka uspešno sarađuje sa eminentnim timom stručnjaka kada je reč o profesionalnom šminkanju, što njenim klijentima omogućava da po svojoj želji, svoj izgled upotpune savršenom šminkom za sve svečane događaje ili nastupe u javnosti.

Frizerka Svetlana Bubanja Bucka je svoj talenat pokazala i na brojnim takmičenjima poput „Zlatne ruže Pariza „u Francuskoj, na kom je osvojila peto mesto, i nedugo potom prvog mesta za šišanje, feniranje i boju kose takođe u Parizu. Istakla se takođe i na svetskom takmičenju u Las Vegasu u izuzetno jakoj konkurenciji.

Salon lepote Bucka Beograd

063/775-71-67

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
10:00 - 20:00 10:00 - 20:00 10:00 - 20:00 10:00 - 20:00 10:00 - 20:00 10:00 - 20:00 10:00 - 20:00
 • Adresa Bulevar kralja Aleksandra 173, Zvezdara
  Srbija

Postavi komentar