EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Trgovina metalnom robom, instalacionim materijalima, opremom i priborom za grejanje TKR VIŠNJA Kraljevo

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Trgovina metalnom robom, instalacionim materijalima, opremom i priborom za grejanje TKR VIŠNJA Kraljevo

Trgovinsko komisiona radnja „Višnja“ iz Kraljeva je osnovana 1991. godine, i u svom prodajnom programu praktično nudi sve što je potrebno jednom profesionalnom ili hobi majstoru. Naš prodajni prostor se sastoji iz maloprodajnog objekta koji se nalazi u Kraljevu, u ulici Karađorđeva br. 54, i veleprodajnom objektu u ulici Industrijska bb.

 

Obezbedjujemo asortimanski kopletan program šrafovske robe kao što su : matice, podloške, šrafovi za lim, šrafovi za drvo ,šrafovi za gips, torban šrafovi, mašinski šrafovi,navojne šipke,aluminijumske i celicne pop nitne, ekseri, zakovice, čivije, rascepke, vijci; tiplovi: plastični tiplovi,metalni tiplovi,tiplovi za izolaciju; kotve za velika opterecenja, ankeri, šrafovi sa burgijom za krovne i čelične konstrukcije,brzo montirajuci šrafovi sa tiplom na ukucavanje, kao i ostalu šrafovsku robu specijalne namene sa i bez standarda u odgovarajucem kvalitetu po zahtevu kupca.

 

Takođe, naš prodajni program nudi razne vrste kugličnih ležajeva, elektroda (vejen, ductile, jadran S, piva 110/101/130 , rutilen 2000S, EVB 50 150B, edur 600 460B, inox 19/9 29/9 18/8/6, gus NIFE 98ni, AL 99.5, apolo ), burgija, burgije za metal (HSS), kobaltne burgije, titanijumske burgije, burgije za beton, vidija burgije, burgije za hilti (SDS Plus), SDS Max burije, ubodne testerice, testere za drvo, magnetni nastavci, PZ i PH nastavci za bušilice, rezne ploče, brusne ploče i tocila itd.

 

Program “ručni alat“ obuhvata: čekići, šrafcigeri, libele, klešta, stege, heftalice, ključevi, gedore, imbusi, testere, skalpeli, metri, pištolji za silikon, turpije, katanci, sekire, rukavice itd.

 

Trgovina metalnom robom, instalacionim materijalima, opremom i priborom za grejanje TKR VIŠNJA Kraljevo

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 36 321 272; +381 36 354 064
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Karađorđeva br. 54
      36000 Kraljevo
      Srbija

    Postavi komentar