EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Bezbednost i zdravlje na radu ITS CORP Indjija

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Bezbednost i zdravlje na radu ITS CORP Indjija

Firma ITS Corp doo iz Inđije bavi se prodajom proizvoda iz domena bezbednosti i zdravlja na radu kao i zaštite životne sredine.

Industrijski otirači i dezo barijere ITS CORP Indjija je osnovana 15.05.2007. godine. Sa vizijom i ambiciožnoću vlasnika, firma ubrzano raste, proširuje svoj portfolio na područje profesionalne hemije, papirne galanterije i program otirača renomirane americke firme Notrax. Od samog početka, poslovna politika firme jeste obezbeđenje kvaliteta i ispunjenje zahteva kupaca.

U tom svetu ITS-CORP d.o.o. uvodi ISO standard kao garanciju obezbeđenja kvaliteta, a samim tim i zadovoljstvo kupaca. Oblast poslovanja ITS-CORP d.o.o. su sredstva i oprema za profesionalno održavanje higijene svetski poznatih brendova: TTS, Sprintus, Premijer, Gojo, Notrax, Tork, Jofel, Buzil, Purell, P+L i drugi.

 

 

Vrhunski distributivni lanac, partnerski odnos sa kupcima, orijentacija ka kupcu i budućim tržištima temelj su našeg budućeg razvoja i usavršavanja. Mi želimo dugoročni partnerski odnos sa našim kupcima i sa našim dobavljačima.

Ciljevi naše kompanije idu u pravcu sveobuhvatne pozitivne korporativne kulture, koja će se prevashodno ogledati u ispunjenju ekoloških standarda kako sadašnjih tako i budućih, u društvenoj odgovornosti naše kompanije i motivaciji naših zaposlenih. Cilj ITS-CORP doo jeste novo znanje, inovacija, ideje koje će biti izvor konkurentske prednosti i razvoja same kompanije.

Bezbednost i zdravlje na radu ITS CORP Indjija

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 69 290 29 22
tel: +381 62 895 24 60
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
    09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 ne radimo ne radimo
    • Adresa Dušana Jerkovića 15a, Inđija, Serbia

    Postavi komentar