EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Dom za smeštaj odraslih i starih lica Trem

Oaza za mir i relaksaciju

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Dom za smeštaj odraslih i starih lica Trem

Naš cilj je da korisnicima pružimo kompletnu uslugu, od nege i higijene do balansirane, zdrave ishrane prilagođene godinama i zdravstvenom stanju korisnika. O zdravlju i udobnosti stanara brine uvek prisutna medicinska ekipa, koju čine medicinska sestra i lekar.

Na idealnoj lokaciji

Dom za smeštaj odraslih i starih lica “Trem” nalazi se u Donjem Dušniku, na samo pola sata od Niša. Smešten je u podnožju Suve planine i prirodni ambijent je njegova glavna odlika. Blizina lokacija Trem, Sokolov kamen i Devojački grob pružaju mogućnost za rekreaciju i odmor, ne samo stanara već i njihovih gostiju.

 

 

Doživeli ste uzbudljivu mladost, sada sa nama dočekajte duboku starost! Osoblje.

Kompletno renoviran i opremljen smeštaj

Dom “Trem” je kompletno renoviran i opremljen novim nameštajem. Poseduje 31 sobu sa ukupno 50 ležajeva. Sobe su organizovane tako da su stanarima na raspolaganju jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe. Svaka soba je uređena po najvišim svetskim standardima uz obaveznu SOS dojavu, protivpožarni alarm i televizor.

 

 

Kuhinja je urađena po HACCP standardu

Kuhinja je urađena po HACCP standardu. Korisnicima se priprema i služi domaća hrana sa tog podneblja, dok posađeno voće u prostranom voćnjaku stanari doma mogu da beru i jedu.

 

 

Energija prirode

Objekat ima energetsku efikasnost i nalazi se na površini 1,2 ha, dok u njegovom dvorištu stanari mogu da odmaraju na čistom vazduhu u hladovini i opuštajućim prizorima. Na ovoj lokaciji nekada se nalazila bolnica gde su, nakon operacija, dolazili pacijenti na rehabilitaciju. Netaknuta priroda, mir i zdrav vazduh pomagali su u bržem zarastanju rana i oporavku.

 

Zajedno slavimo važne datume

Želimo da naši korisnici uživaju u svakom momentu i zato brinemo o danima koji su im važni, kao što su rođendani i slave. Ako članovi njihove porodice nisu u mogućnosti da tog dana budu sa svojim najmilijima, posebni dani naših stanara neće ostati neobeleženi. U prijatnoj atmosferi proslavljaju sve praznike sa svojim prijateljima iz doma.

  • Adresa Donji dušnik, Niš, Srbija

Postavi komentar