EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

VILA VUK – Zlatar

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

VILA VUK – Zlatar

U srcu Zlatara, na 1200 metara nadmorske visine, ugodno je smeštena Vila Vuk, u čijoj blizini se nalaze hotel Panorama, pešačka, trim i biciklistička staza, skijalište, sankališta i veliki adrenalin park. Najbliža prodavnica je na samo 100 metara od vile, a tu je i veliki hotel Panorama, gde se nalaze raznovrsni sportski sadržaji, tereni, nekoliko bazena, teretana, ali i veliki restoran.

Vila Vuk se nalazi u predivnom okruženju visokih četinara, u veoma mirnom i tihom ambijentu. Naše veliko, lepo uređeno dvorište pravo je mesto za uživanje sa mališanima i igri na suncu i svežem vazduhu, a tokom zimskih meseci pravi je poligon za grudvanje i druge snežne čarolije. Svi gosti koji nam se pridruže tokom zimskog raspusta mogu dobiti besplatne časove skijanja, a ako rešite da nas posetite tokom toplije polovine godine, možemo vas povesti na izlet u prekrasni kanjon Uvca. U okviru našeg dvorišta ima i sasvim dovoljno mesta za automobile, pa se ne morate brinuti oko parkinga.

U našoj vili nalaze se tri apartmana namenjena parovima raspoloženim za aktivan odmor u prirodi, malim porodicama ili nerazdvojnim društvima. Svi apartmani su veoma svetli i prijatni, imaju zasebne ulaze i izvrsno grejanje, pa će vam pružiti sav komfor i mir neophodan za potpun odmor i pravo opuštanje daleko od gradske vreve, stresa i buke.

Apartmani su opremljeni novim nameštajem starinskih linija, udobnim i pažljivo odabranim, kako bi ste se sasvim opustili i raskomotili. Tu su spavaće sobe sa velikim francuskim ležajem, garderobnim ormanom i TV-om. Dnevni boravak namenjen je zajedničkim aktivnostima i druženju, a ovde je sofa koja može poslužiti kao dodatni ležaj za još jednu odraslu osobu.

 

 

Dnevne sobe su opremljene i lepim, elegantnim trpezarijama kako biste uživali u hrani i apetitu koji otvara svež planinski vazduh. Sastavni deo svakog od tri apartmana je i potpuno opremljena kuhinja sa frižiderom, šporetom i svim potrebnim posuđem kako biste se lako i brzo snašli u pripremi omiljenih kafa i poslastica. Apartmani imaju i svoja privatna, lepo uređena kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom.

 

Treutke odmora i dokolice možete provesti i uz veliki TV u dnevnoj sobi, a kako je svakodnevnica postala nezamisliva bez brze komunikacije, omiljenih sajtova i društvenih mreža, u čitavoj vili je obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija. Slobodno vreme možete provesti i u naše, lepo sređenom velikom dvorištu, a jutarnju kafu popiti i na svojoj terasi, i uživati u neverovatnom miru koji vas okružuje.

Ovaj apartman je nešto veći od ostala tri i zbog toga je namenjen porodicama sa decom, četvoročlanim društvima ili parovima koji uživaju u zajedničkim putovanjima. Veoma je svetao, prijatan i uz odlično grejanje pogodan za odmor i boravak tokom čitave godine. Uz to, elegantno je uređen, opremljen nameštajem starinskih linija, tepisima i tkaninama, pa ćete se ovde osećati veoma dobrodošlo.

 

Tu je spavaća soba sa velikim francuskim ležajem, garderobnim ormanom i TV-om. Dnevni boravak namenjen je zajdničkim aktivnostima i druženju, a ovde je sofa koja može polsužiti kao dodatni ležaj za još dve odrasle osobe ili decu. Dnevna soba je opremljena i elegantnom trpezarijom, kako biste uživali u hrani i apetitu koji otvara svež planinski vazduh. Na raspolaganju vam je i sasvim opremljena kuhinja sa frižiderom, šporetom i svim potrebnim posuđem kako biste se lako i brzo snašli u pripremi omiljenih kafa i poslastica. Ovaj četvorokrevetni apartman ima i svoje privatno, lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Treutke odmora i dokolice možete provesti uz veliki TV u dnevnoj sobi, a kako je svakodnevnica postala nezamisliva bez brze komunikacije, omiljenih sajtova i društvenih mreža, u čitavoj vili je obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija. Takođe, naše lepo uređeno dvorište možete iskoristiti i za igru sa mališanima, druženje sa drugim gositma i uživanje u predivnoj zlatarskoj prirodi, a idiličnim jutarnjim kafama namenjena je i lepa privatna terasa ovog apartmana.

 

  • Osoba Milica Dugonjić
  • Adresa Zlatar Brdo BB, Zlatar, Srbija

Postavi komentar