EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Apartmani Maksimović – Banja Koviljača

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Apartmani Maksimović – Banja Koviljača

Apartmani Maksimović smešteni su na svega 350 metara od centra Banje Koviljače, u neposrednoj blizini Specijalne bolnice za rehabilitaciju i poznatog Banjskog parka. Tako će vam i svi sadržaji i pogodnosti koje nudi banja biti praktično na dohvat ruke.

Veliko zeleno, lepo uređeno dvorište Apartmana Maksimović, idealno je za odmor i opuštanje, ali i druženje sa drugim gostima, uz razmenu iskustva i ukusne obroke koje možete spremati na sami na spoljnom roštilju. Za sve koji kod nas dođu svojim kolima obezbeđen je besplatan parking prostor.

 

APARTMAN 1

Ovaj ugodni klimatizovani apartman može da ugosti dvoje bliskih prijatelja, roditelja sa detetom ili osobu na banjskom lečenju u pratnji, ali ipak najidealniji je za zaljubljeni par ili supružnike pošto u svom sastavu ima komforan bračni krevet. Tu je i potpuno opremljena kuhinja, zasebno kupatilo i prelepa terasa, gde se sami ili u društvu drage osobe možete opustiti i prepustiti zdravom banjskom vazduhu.

 

Apartman ima i TV, pa tako trenutke dokolice možete ispuniti gledajući neki dobar film ili omiljenu seriju. Takođe, sa sobom obavezno ponesite i svoj laptop ili tablet računar, pošto je širom našeg kompleksa obezbeđena besplatna bežična internet konakcija, koja pored zabavnih sadržaja može dobro doći ako na odmoru imate i neku poslovnu obavezu.

APARTMAN 2

Idealan za porodični odmor ili grupu prijatelja koja želi da stvori zajedničke uspomene, ovaj apartman može maksimalno da ugosti čak do 5 osoba. Pored standardnog kapaciteta od 4 + 1 osoba, apartman ima i dva pomoćna ležaja na razvlačenje pa može postati zaista komforan smeštaj za veću grupu ljudi. Kuhinja i zasebno kupatilo su sastavni deo ovog apartmana, ali ipak najviše će vam verujemo goditi na privatnoj terasi, gde možete uživati u prvoj jutarnjoj kafi, omiljenom hladnom piću tokom dana, uz naravno druženje sa vama dragim osobama i pogled na našu uvek zelenu baštu.

 

 

 

Apartman je potpuno klimatizovan, a ima i TV u obe sobe, pa tako trenutke dokolice i odmora možete ispuniti gledajući neki dobar film ili omiljenu seriju. Takođe, sa sobom obavezno ponesite i svoj laptop ili tablet računar, pošto je širom našeg kompleksa obezbeđena besplatna bežična internet konakcija, koja pored zabavnih sadržaja može dobro doći ako na odmoru imate i po koju poslovnu obavezu.

 

  • Osoba Bojana Maksimović
  • Adresa Karadjordjeva 13, 15316 Banja Koviljača, Srbija

Postavi komentar