EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Auto bravar, auto ključevi kodirani ELEZOVIĆ Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Auto bravar, auto ključevi kodirani ELEZOVIĆ Beograd

Auto bravari – Auto ključevi – kodirani – ELEZOVIĆ Beograd, za tridesetak godina svog postojanja, uspela je da stekne zavidan ugled kod korisnika njenih usluga jer je svojim profesionalnim odnosom i vrhunskim kvalitetom stala u sam vrh bravarskih radnji.

U korak sa razvojem novih tehnologija i predanim, kvalitetnim radom i profesionalnom uslugom omogućeno je četrdeset pet godina postojanja bravarske radnje ELEZOVIĆ. Godine vrhunskog iskustva doprinele su da bravarska radnja ELEZOVIĆ stekne visok ugled u sferi bravarskih usluga u Beogradu, Srbiji i Crnoj Gori.

 

Bravarsku radnju ELEZOVIĆ odlikuju najsavremenije mašine za izradu svih vrsta ključeva uz podrazumevanu kvalitetnu i efikasnu uslugu narezivanja i najkomplikovanijih ključeva za maksimalno pet minuta, zbog čega Vaše poverenje možete pokloniti nama. Brave i ključevi osiguravaju kontrolu nad našim posedima, vozilima, čuvaju naše dragocenosti, u savremenom svetu ključevi imaju široku upotrebu i veoma značajnu ulogu.

 

Neke od naših usluga su:

 

Multifunkcionalnost bravarskih radova na jednom mestu čine bravarsku radnju ELEZOVIĆ specifičnom u odnosu na druge konkurentske radnje, jer ćete moći da završite sve Vaše poslove, bilo da se radi o narezivanju običnih i auto ključeva ili popravki brava i kasa kao i sve ostale bravarske intervencije.

 

Desetine hiljada zadovoljnih korisnika usluga bravarske radnje ELEZOVIĆ garant su da ćete i Vi biti profesionalno usluženi uz najpovoljnije cene. Hvala Vam na poverenju koje ste nam ukazali.

Auto bravar, auto ključevi kodirani ELEZOVIĆ Beograd

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 11 2452 725; +381 64 641 43 65;
+381 64 641 43 66
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Bulevar kralja Aleksandra 144,
      Belgrade,
      Serbia

    Postavi komentar