EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Auto delovi motorna ulja akumulatori Beograd AUTO LINE

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Auto delovi motorna ulja akumulatori Beograd AUTO LINE

Firma Auto line d.o.o. posluje od 1995. godine sa auto delovima. Zahvaljujući profesionalnom odnosu sa svojim kupcima, zasnovanom na obostranom poverenju i stručnosti i iskustvu, firma Auto line d.o.o. je postala pouzdan partner u dostavljanju rezervnih auto delova mnogim kupcima širom Srbije.

Asortiman delova, kvalitet auto delova, cena delova, logistika i stručna pomoć, usmereni su u cilju zadovljavanja potreba naših kupaca.

Firma Auto line se bavi disribucijom i prodajom rezervnih delova za sve marke vozila. Najzastupljeniji su delvi za vozila: Opel, Chevrolet, Volkswagen, BMW, Mini, Audi, Škoda, Seat, Pežo, Citroen, Reno, Dacia, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Mercedes, Ford, Volvo, Land Rover, Iveco. Takođe radimo delove za azijska vozila: Daewoo, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Suzuki, Toyota.

Prodajna mesta firme u Beogradu su: Severvni bulevar 5v, Višnjička 34 i auto servis: Jovanke Radaković 33a.

Poslovnice su snabdevene sa originalnim delovima za različite marke vozila (OE – Original Equipment), takođe i sa auto delovima od renomiranih svetskih proizvođača koji proizvode auto delove za fabričku – prvu ugradnju: Wix, Bosch, Beru, Febi, Bilstein, Mahle, RoadHouse, Contitech, Dayco, Elring, Topran, Sachs, Luk, Ate, Bremi, Fag, Fte, Wahler, Vernet, Gates, AutoMega, Borg, Textar, Blue print, Ina, Kolbenschmidt Kayaba, Lemforder, Lobro, Magneti Mareli, Valeo, i dr.

Za kupce koji traže najnižu cenu Auto Line nudi brendove koji imaju baš to, nisku cenu i to: delovi za Opel, delovi za Chevrolet, delovi za Volkswagen, delovi za BMW, delovi za Mini, delovi za Audi, delovi za Škodu, delovi za Seat, delovi za Peugeot, delovi za Citroen, delovi za Renault, delovi za Daciu, delovi za Fiat, delovi za Alfa Romeo, delovi za Lancia, delovi za Mercedes, delovi za Ford, delovi za Volvo, delovi za Land Rover, delovi za Iveco a takođe i delovi za Hondu, delovi za Hyundai, delovi za Kiu, delovi za Mazdu, delovi za Mitsubishi, delovi za Nissan, delovi za Suzuki, delovi za Toyotu.

U ponudi imamo:

Imamo dovoljno znanja, stručnosti, iskustva i veštine da možemo odgovoriti i najtežim zahtevima profesionalnih kupaca. Velikim lagerom obezdeđujemo brzu dostupnost auto delova a logistikom uspevamo da budemo tačni i brzi sa isporukom delova.

Ako Vas interesuje jedinstvena kombinacija kvalitetne usluge i povoljne cene obratite nam se sa punim poverenjem.

Auto delovi motorna ulja akumulatori Beograd AUTO LINE

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 62 50 50 45; +381 62 50 50 07;
tel:+381 11 2756 034
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
  08:30 - 17:00 08:30 - 17:00 08:30 - 17:00 08:30 - 17:00 08:30 - 17:00 08:00 - 15:00 -
  • Adresa Severni Bulevar 5v
   Višnjička 34
   Jovanke Radaković 33a
   Beograd
   Srbija

  Postavi komentar