EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Auto Folije – Zatamnjivanje stakala, presvlačenje automobila Kragujevac

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Auto Folije – Zatamnjivanje stakala, presvlačenje automobila Kragujevac

U ponudi imamo sve vrste auto folija, kao što su PVC folije 3D Carbon, 2D Carbon, Mat, Sjajne, Brušeni aluminijum, Hrom i još mnogo drugih. Takođe, u ponudi imamo i najkvalitetnije vrste folija za zatamnjivanje stakala, toniranje farova, kao i razne dodatne opreme kojom možete dati svom automobilu poseban i prepoznatljiv dizajn i stil po svojoj želji.

U ponudi imamo i folije za građevinska stakla, izloge, folije za staklo prozora poslovnih i stambenih prostora kao što su peskirne folije, perforirane, sigurnosne pancir folije, protiv-provalne i ogledalo folije.

Dugogodišnjim iskustvom možemo se pohvaliti sa nekoliko hiljada automobila i drugih motornih vozila koja su uspešno zalepljena, zatamnjena i dizajnirana našim folijama i ostalim proizvodima. Cilj firme je da korisnicima ponudi kvalitetne proizvode po najprihvatljivijim cenama i time napravi savršen odnos između cene i kvaliteta i sigurni smo da mušterijama pružamo maksimalni kvalitet po najpovoljnijim cenama.

  • Presvlačenje vozila folijom

Vršimo kako presvlačenje karoserije i spoljnih delova vozila, tako i presvlačenje enterijera automobila, plastika i ostalih delova motora, čamaca, objekata.

Materijali koje koristimo u našim servisima su ispitane i kvalitene folije poznatih svetskih brendova.

  • Zatamnjivanje stakala vozila

Sve naše folije su sertifikovane i sa njima se može dobiti atest, kako u Republici Srbiji tako i u većini zemalja Evropske Unije. Pored velike trajnosti folije koje koristimo za zatamnjivanje vozila poseduju 100% UV zaštitu kao i visok stepen toplotne zaštite što će obezbetiti Vama i Vašoj porodici ugodan i zdrav boravak u automobilu.

  • Brendiranje vozila i objekata

Brendiranje vozila podrazumeva kompletan proces od ideje, dizajniranja i pripreme štampe do štampanja na specijalnim cast folijama za automobile najvišeg kvaliteta i aplikaciju i lepljenje folije na vozila i objekte. Za Vas nudimo opcije kompletne  usluge brendiranja ili delimične, npr samo štampanje folije ukoliko imate gotovo idejno rešenje, samo lepljenje ili štampanje i montažu folije bez dizajna i sl.

  • Folije za stakla objekata

Vršimo apliciranje svih tipova folija za stakla objekata, kao što su termoizolacione folije za smanjenje prolaznosti toplotne energije, ogledalo folije, sigurnosne i protvprovalne folije, dekorativne-peskirne folije za stakla, i još dosta tipova folija za stakla.

  • Zaštita vozila providnom folijom

Presvlačenje kompletnog vozila ili segmenata vozila zaštitnim providnim folijama renomiranih svetskih proizvođača. Providna-zaštitna folija štiti farbu od sitnih ogrebotina, kamenčića, rizle, soli i drugih oštećenja koja se dešavaju prilikom vožnje, tako da farba ostaje netaknuta i nova ispod folije.

Auto Folije – Zatamnjivanje stakala, presvlačenje automobila Kragujevac

  • Adresa Kragujevac, Srbija

Postavi komentar