EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Auto moto hidrografika Trstenik Phoenix

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Auto moto hidrografika Trstenik Phoenix

Hidrografika (takođe poznata kao hydrographic printing, water transfer printing, hydro dipping, hydro imaging, fluid imaging) je proces koji prenosi sliku ili dezen na 3D površinu. Tradicionalne metode štampanja ne mogu u potpunosti štampati na 3D objekte, pogotovo ako postoje teško dostupna mesta ili je predmet čudnog oblika. Hidrografički proces eliminiše ove probleme, jer potapanjem predmeta u vodu dezen pokriva celu površinu.


Ovaj proces koristi vodorastvorivi film koji sadrži odštampani dezen. Kada se primeni smeša za aktivaciju, film se rastvara i ostavlja dezen na površini vode i tada se prethodno pripremljen predmet tretiran prajmerom i osnovnom bojom, uranja u vodu, tj. u sam dezen koji se oko njega obavija.

Posle potapanja, predmet se ispira, suši i zaštićuje bezbojnim lakom.
Nakon procesa, predmet je površinski trajno zaštićen od spoljnih uticaja, otporan na sve vremenske uslove i može se tretirati sredstvima za pranje i poliranje, a sam dezen je UV otporan.

  

 Phoenix hidrografika Trstenik pruža uslugu hidrografike za Vašeg „ljubimca“.

Sa više od 100 dezena koje možete izabrati, Vaše opcije su beskonačne. Većina dezena je polutransparentna, tako da se na krajnji izgled može uticati i bojom u koja se nalazi ispod dezena.

Auto moto hidrografika Trstenik Phoenix

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
063 771 26 80
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Radmile Ćosić 10, Trstenik

    Postavi komentar