EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Auto škola auto centar Sombor AMK MAGNET

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Auto škola auto centar Sombor AMK MAGNET

Auto škola Magnet je škola sa najdužom tradicijom u gradu Somboru i prepoznatljivim kvalitetom rada o kojem svedoče mnogobrojni uspešni vozači koji su obuku prolazili kod nas a zatim postali pažljivi i uspešni vozači! Magnet je osnovan kao udruženje automobilista još davne 1946 godine upravo sa ciljem da obučava nove vozače, a kroz svoju istoriju uvek bio deo velike porodice članova AMSS.

 

Program obuke sprovodi se u skladu sa našim planom i svim zakonskim propisima uz maksimalno angažovanje instruktora i brigu o svim kandidatima za vozače da uspešno realizuju planirane časove.

U svom radu koristimo najmodernije efikasne metode obuke kako praktične tako i teorijjske. Učionica u kojoj se održava nastava je opremljena računarima i LED televizorom za vizuelizaciju tokom predavanja prikazujući razne situacije sa kojima se možemo sresti upravljajući vozilom u saobraćaju. Dobra stručna literarura kod nas je uvek na raspolaganju svim kandidatima.

 

Termini za ispite se organizuju u dogovoru sa nadležnima iz MUP-a, a svaki neuspeh na ispitu se detaljno analizira da kandidati budu svesni svojih grešaka a uskoro uvodimo snimanje i arhiviranje svakog vozačkog ispita kako bi ukazali svima na greške koje kandidati najčešće prave. Trema na ispitu je najčešći uzrok pravljenja grešaka i morate se osloboditi TREME, verujte u sebe i ono što ste naučili tokom obuke, budite pažljivi i skoncentrisani na okolinu.

 

Naši instruktori i predavači imaju višegodišnje bogato iskustvo u oblasti obuke vozača , veoma su predusretljivi i odgovorni te kroz dobra iskustva uspešno obučenih kandidata sa ponosom možemo reći da su oni prepoznatljiv stub oslonac auto-škole i da bez njih nema uspeha. Svaki upisani kandidat zaključuje ugovor kojim su regulisana prava i obaveze , a jedna od obaveza je da sa pažnjom prati predavanje i uči saobraćajne propise, proveri svoje znanje kroz vežbe i testove a onda uz malo truda uspeh je zagarantovan. Polaganje vozačkog ispita radite jednom u životu, poverite taj posao najstručnijima jer je Vaša bezbednost u saobraćaju veoma važna!

 

Sa svakim našim kandidatom se sklapa ugovor o uslovima pod kojim će biti obavljena obuka kandidata a takođe i za polaganje vozačkog ispita. Ugovor definiše međusobne obaveze i u njemu se navodi cena polaganja vozačkog ispita koja se može platiti i na rate. Ako je kandidat maloletan, ugovor potpisuje i roditelj ili staratelj. Za upis nije potrebno lekarsko uverenje, potrebno ga je imati za početak praktične obuke.

 

Kod nas možete polagati vozački ispit za sledeće KATEGORIJE

Način i uslove polaganja vozačkog ispita možete pogledati na strani POLAGANJE VOZAČKOG ISPITA

Cenovnik polaganja vozačkog ispita možete pogledati na strani CENOVNIK POLAGANJA VOZAČKOG ISPITA

 

Punjenje kućnih plinskih boca.

Auto škola auto centar Sombor AMK MAGNET

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 65 987 25 94; +381 65 987 25 76
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
  08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 13:00 -
  • Adresa Veljka Petrovića 16,
   Sombor
   Srbija

  Postavi komentar