EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Mobilno Eko Pranje Automobila

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Mobilno Eko Pranje Automobila

Prodaja Sistema za Eko Pranje Vozila

Ukoliko se odlučite da ostvarite saradnju sa nama, naša je obaveza da Vam pružimo savetovanje, podršku i obuku u svim fazama uspostavljanja sistema kao i zajedničko pronalaženje rešenja koje najbolje zadovoljava Vaše potrebe i kapacitete.

„Budite inovativni na tržištu pranja automobila, investirajte u sopstveni biznis i otvorite mobilnu perionicu sa premium uslugom na bilo kojoj lokaciji!

Za sve dodatne informacije i prezentaciju sistema kontaktirajte nas.“

Prodajemo mašine (mobilne jedinice), jedinstveni know-how i prateće hemijske proizvode za potpuno inovativan sistem pranja vozila koji je prenosiv, autonoman i pere vozilo sa svega 3 litara vode (tzv. suvo pranje vozila), namenjen za spoljašnje pranje i unutrašnje održavanje vozila (automobila, motocikala, itd).

Specijalno dizajnirani hemijski proizvodi, postupak pranja kao i mobilnost sistema čine esenciju ovog revolucionarnog koncepta. Potpuni hit u svetu !

Sistemi pranja

“Eco Car Wash Sistem”

100% ekološki mobilan sistem za pranje vozila

Ovaj koncept se zasniva na inteligentnoj upotrebi sredstava za pranje vozila, a to se postiže specijalnim američkim 100% ekološkim biorazgradivim formulama koje neškode životnoj sredini, koji su dizajnirani specijalno za suvo pranje vozila i čine esenciju sistema.

Ovaj sistem ne zahteva gotovo nikakvu infrastrukturu za dovod i odvod vode, el.energije, drenažu otpadnih voda i sl., a uštede koje ostvaruje su gotovo neverovatne – 3 lit. naspram:

 • 200 do 400 litara vode po vozilu u klasičnoj perionici;

 • 200 do 250 litara vode po vozilu u sistemu rotacionih četki (u zavisnosti kako je podešen pritisak na mlaznicama);

 • 80 do 100 litara vode po vozilu u Stop – Go perionici (samouslužno puškiranje vozila pod pritiskom) za prosečno vreme pranja od 120 sekundi.

Ovaj sistem je potpuno bezbedan, koriste se visoko efikasna sredstva za pranje vozila koja lako uklanjaju prljavštinu, garež, katran, masnoću i ulje i to bez štetnih hemikalija i rizika od grebanja farbe na vozilu. Pranje vozila u proseku traje od 25-30 minuta, odnosno maksimalno do 45 minuta u zavisnosti od veličine vozila, tipa i nivoa usluga.

Klasičnim pranjem (vodom, puškiranjem, sunđerom, četkama, itd.) se ne skida baš sva prljavština sa vozila a često se trljajući čestice i praljavština nabijaju u boju i tim stvaraju male ogrebodine i risove. Naš sistem suvog pranja sprečava nastanak ovakvih pojava, a tamo gde one već postoje vremenom čine da se one slabije vide – zbog zaštitnog sloja koji prekriva vozilo nakon svakog pranja.

Mobilna jedinica (kart) – potpuno autonomna, ne zahteva nikakav prilaz izvorima vode i struje da bi nesmetano radila. Kapacitet pranja je oko 20 vozila sa samo jednim punjenjem (hem. proizvodima), dok baterija obezbeđuje struju za pokretanje raspršivača. Ovaj sistem korišćenjem raspršivača niskog pritiska nanosi specijalne formule za suvo pranje na vozilo poput tanke magle pri čemu se koristi izuzetno mala količina vode – svega 3 litre tečnosti po vozilu.

Rezultat je inovativan, 100% udobno i bezbedno iskustvo za kupce. Jedinice za pranje su potpuno mobilne i nakon pranja ne ostavljaju vodu, penu ili prljavštinu oko automobila. Vozilo se može oprati na mestu gde je i parkirano, odnosno na bilo kojoj otvorenoj ili zatvorenoj lokaciji bez bilo kakve infrastrukture.

U sastavu mobilne jedinice se nalazi mali usisivač namenjen za unutrašnje čišćenje i održavanje vozila. Ostali elementi i kozmetika za unutrašnje održavanje se takođe pripreme i postave u mobilnu jedinicu spremni za upotrebu.

Zapanjujući dizajn mašine, vidljiva i pogodna za brendiranje. Staklenim vlaknima ojačana plastika, guma i metalni delovi. Pumpa: Električna (12V) niskog pritiska (2 bara).. Punjenje akumulatora se vrši putem obične dvofazne utičnice, a nakon punjenja može biti u upotrebi 7-10 dana (u zavisnosti od  intenziteta upotrebe usisivača). Kapacitet akumulatora predviđen za mobilnu jedinicu je 45 Ah, tako da je utrošak električne energije za punjenje potpuno zanemarljiv.

 

 

Hemijski proizvodi

Ključni elementi ovog sistema su sledeći hemijski proizvodi koji su jedino i isključivo razvijeni za ovaj sistem suvog pranje vozila:

Insect remover: specijalno dizajnirane formula za suvo pranje u vidu emulzija koje prilikom nanošenja stvaraju tanak zaštitni sloj izmedju prljavštine i farbe na vozilu, razgradjuje prljavštinu (insekte, ptičji izmet, itd.) koja se potom pokupi sa specijalnom krpom od mikrofibera odgovarajuće boje.

Aktivna pena: posebno dizajnirana formula za suvo pranje koja omekšava i rastvara ostalu prljavštinu i štetne materije dok specijani polimeri stvaraju zaštitni sloj na vozilu. Lako uklanja prljavštinu, garež, katran, masnoću i ulje i to bez štetnih hemikalija i rizika od grebanja farbe na vozilu.

Tečni vosak: jedinstvena formula za voskiranje koja sadrži teflon i Carnauba vosak, odnosno vosak visikog kvaliteta koji se lepi za limariju vozila i na taj način stvara zaštitni film (sloj) preko vozila štiteći ga tako od UV zraka, kiselih kiša, soli, pričjeg izmeta i ostalih štetnih materija.

Naš sistem je dizajniran je za frekventnu upotrebu koji nakon svakog pranja pruža zaštitu i visoki sjaj.

 • Utrošak kompletnog repro-materijala po opranom vozilu: 0,35 – 0,45 USD

(u zavisnosti od veličine vozila i nivoa usluge).

Za svaki segment pranja se koristi posebna mikrofiber krpa odgovarajuće boje.

 

Analiza potencijalnih lokacija:

 •  Šoping molovi, Tržni centri i Šoping parkovi

 •  Hipermarketi, supermarketi sa zatvorenim, otvorenim ili kombinovanim   parkiralištem

 •  Javna i privatna parkirališta

 •  Hoteli

 •  Aerodromi, železničke i autobuske stanice

 •  Vozni parkovi privrednih subjekata

 •  Individualni vlasnici vozila / terensko pranje vozila

 

 

Prednosti našeg koncepta :

 •  Štedi dragoceno vreme klijentima i na taj način omogućava da uživaju u   šopingu, zabavi i svim drugim aktivnostima koje pomenuti objekti nude;

 •  Štedi gorivo i vreme koje je potrebno za odlazak u auto perionicu;

 •  Akcenat stavlja na druge aktivnosti i usluge dok se vozilo pere na mestu gde   je već parkirano;

 •  Nudi dodatnu premium uslugu po pristupačnoj ceni;

 •  Omogućava učestalije pranje i voskiranje vozila kako bi u svakom trenutku   izgledali čisto i blistavo;

 •  Štiti farbu.

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 16:00 nedeljom ne radimo
 • Osoba Ivan Djukanović
 • Adresa Beograd, Srbija

Postavi komentar